Pretty Dubrovnik!

Yes, we mogen weer! Lees hier alles over welke bestemmingen weer te boeken zijn

Pretty Dubrovnik!

Pretty Dubrovnik

Afgelopen september zette ik voet in Dubrovnik, Kroatiรซ. Samen met de familie van mijn vriend waren we op een Middellandse Zee cruise. Een geweldige ervaring. Dubrovnik was onze eerste bestemming.

Ik moet zeggen dat ik niet echt verwachtingen had van de โ€˜parel van de Adriatische zeeโ€™. Ik had er nog niet veel over gelezen en zag nooit zoveel fotoโ€™s langskomen op het internet, dus ik ging er met een open blik in.

Dubrovnik, stad van oud en nieuw, van stadsmuren, blauwe wateren, smalle straatjes en nog smallere zijstraatjes, van architectuur en Game of Thrones. Maar bovenal sprookjesachtig mooi.

Verbaasd over de schoonheid van de stad en de gezellige sfeer die er hangt, verkennen we de stad. We zien het centrum, eten daar wat, bewandelen de stadsmuur en doen een bepaalde panoramatour met een taxi. Niet alleen de stad maar ook de omgeving zijn onwaarschijnlijk mooi.

Helaas moeten we aan het einde van de middag terug naar de boot. Ik had er nog uren, dagen kunnen blijven. Verdwaald raken in de stad. Ik ben er zeker van dat ik hier ooit weer kom, het liefste zo snel mogelijk.

Dubrovnik is een prachtige stad waar genoeg te doen is en genoeg te zien is. Bovendien is het er ook nog eens erg betaalbaar! Op zoek naar een leuke stedentrip? Je weet waar je naartoe moet gaan.

Dubrovnik

Dubrovnik

Dubrovnik

Dubrovnik

Mis nooit meer een topdeal!