Stedentrip Parijs

J’aime Paris. Maak een goedkope stedentrip naar Parijs; de stad van de liefde! Wandel langs de Seine en bewonder de Eiffeltoren. Niet alleen de liefde trekt deze romantische stad, ook de rijke historie en vele bezienswaardigheden moet je eens gezien hebben.

Dagje Parijs

Bezoek tijdens je citytrip Parijs alle highlights van Parijs: de Arc de Triomphe, de Sacré-Cœur, de Eiffeltoren, het Louvre en de Notre Dame. Als kers op de taart kun je een boottocht maken over de Seine! Maar Parijs heeft nog véél meer te bieden. Neem een kijkje op de belangrijkste, prestigieuze boulevard van Frankrijk, de Champs-Élysées. Shop till you drop. Bezoek het beroemde schildersplein, het imposante warenhuis Galeries Lafayette en het park Jardin du Luxembourg. En tot slot: vlak voor het Louvre ligt de tuin Le Jardin des Tuilerie. Wanneer het mooi weer is koop je een stokbroodje en een fles Franse wijn en chill je met de locals in deze prachtige tuin. Love it!

Weekendje Parijs

Met de Hop on Hop off bus kun je alle highlights van Parijs bezoeken in een dag of weekendje. Vanuit Nederland is Parijs gemakkelijk te bereiken. Je kunt gemakkelijk met de auto, het vliegtuig of de snelle Thalys naar Parijs.