Een gezellig en goedkoop weekendje weg

Af en toe wil je er gewoon lekker even een weekendje tussenuit, en dat snappen wij van WeFlyCheap maar al te goed! En dat je daar niet te veel voor wilt betalen, dat snappen wij nog veel beter 😉 Daarom zijn wij dagelijks op zoek naar de beste deals voor een gezellig en goedkoop weekendje weg! Die weekendjes weg variëren van een stedentripje in het buitenland tot weekendjes aan zee in eigen land, maar ook vind je wellness arrangementen, mooie hotels in stad & natuur én dagjes weg naar bijvoorbeeld de dierentuin of een pretpark. En uiteraard zijn ze allemaal: CHEAP! Wil je liever iets langer genieten dan een weekendje? Kijk dan even tussen onze korte vakanties!

Goedkope citytripjes

Wat is er nou leuker dan een citytrip?! Je bent er niet veel tijd voor kwijt en het kost je niet veel, maar je bent wél een fantastische ervaring rijker. Kies je voor een 2-daagse variant, of plak je er gewoon lekker een nachtje bij aan? Ook dat kan heel goedkoop! Wordt het Parijs, Berlijn, Boedapest, Rome of misschien Praag? Vaak boek je bij ons een citytrip met vluchten, hotel én ontbijt. Dan hoef je alleen nog maar je transfer zelf te regelen! En wij garanderen je: voor zo’n citytrip hoef je niet meer dan €150 te betalen. Dat is wat wij noemen: een goedkoop weekendje weg! Nog wat inspiratie nodig? Kijk dan even tussen al onze stedentrips!

Een goedkoop nachtje weg

Super voordelig overnachten op de mooiste plekken, daar houden wij van! Of je nou op zoek bent naar een hotel in een leuke stad of liever een hotel midden in de natuur boekt: je boekt ze via WeFlyCheap allemaal zeer voordelig. Genieten op een monumentaal landgoed, culinair genieten in de bossen of een weekendje Amsterdam… Waarom boek je ze niet allemaal?! Wil je een hotel waar alleen je ontbijt bij inbegrepen is, of ga je voor de variant met diner erbij? En vaak krijg je ook nog eens een welkomstdrankje! Zo begint het weekendje weg pas écht goed. En we weten allemaal: genieten gaat nou eenmaal nét iets makkelijker als je lekker voordelig weg bent 😉