Vakantie Kaapverdië

Kaapverdië wordt ook vaak benoemd als de Kaapverdische Eilanden en dat is niet voor niets. De Republiek Kaapverdië is namelijk een verzameling van 10 verschillende eilanden waarvan er 9 bewoond zijn. De eilanden zijn sinds 1975 onafhankelijk van Portugal en liggen voor de westkust van Afrika. De populairste eilanden tijdens een vakantie Kaapverdië voor toeristen zijn Sal en Boa Vista. Deze eilanden behoren ook tot de beste surfbestemmingen ter wereld je vakantie Kaapverdië kan dus een echte surfvakantie worden! Santiago is het grootste eiland van Kaapverdië en wordt bewoond door bijna de helft van de bevolking.
  

Goedkope vakantie Kaapverdië iets voor jou?

Ben jij op zoek naar een super goedkope vakantie Kaapverdië? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! WeFlyCheap zoekt dagelijks naar de beste deals voor een goedkope vakantie Kaapverdië! Zit jij te twijfelen over een vakantie naar Kaapverdië of toch een andere bestemming? Wij kunnen een vakantie Kaapverdië van harte aanbevelen! Kaapverdië is namelijk dé bestemming voor een vakantie vol zon, zee en strand. De uitgestrekte stranden op de verschillende eilanden zijn prachtig! Op die stranden kun je héérlijk zonnen tijdens je vakantie Kaapverdië.
  

Vakantie Kaapverdië

Ontdek de helderblauwe wateren waar de Kaapverdische Eilanden in liggen.

Vakantie Kaapverdië = gegarandeerd ZON!

Wil jij gegarandeerd zon tijdens jouw vakantie? YES! Check dan onze goedkope zonvakantie deals! Ook tijdens je vakantie Kaapverdië heb je 100% zon-garantie. De gemiddelde temperatuur ligt tussen de 25 en 30 graden en schijnt de zon bijna het hele jaar door. Een vakantie Kaapverdië is dus bij uitstek de ideale bestemming voor een lekkere zonvakantie! Voor een luxe zonvakantie Kaapverdië zit je goed op het eiland Sal. Ga je liever voor een actieve wandelvakantie? Dan is het eiland Santiago aan te raden.
  

Tip: rondreis vakantie Kaapverdië

Kun je niet kiezen tussen de eilanden of heb je liever een beetje van beide: zonvakantie én actieve bezigheden. Dan maak je toch gewoon een rondreis door de Kaapverdische Eilanden op je vakantie Kaapverdië! Tijdens je rondreis mag een bezoek aan het Santa Maria strand op het eiland Sal zeker niet ontbreken. Daarnaast staat Kaapverdië bekend om de vele natuurlijke zwembaden, dus een duik in de bekendste natural pool ‘Het Blauwe Oog’ kan ook niet missen tijdens je vakantie Kaapverdië. Verder moet je zeker een tripje naar de Fogo vulkaan en de Viana woestijn maken tijdens je rondreis door Kaapverdië.