Op vakantie naar Spanje!

Spanje is één van de populairste vakantielanden van Nederlanders. En wij, van WeFlyCheap, snappen wel waarom! Heerlijk eten (tapas!), zomerse temperaturen, een rijke cultuur, bergachtige landschappen, rust, feestjes en prachtige stranden. Spanje is een vakantieland waar iedereen wel aan zijn trekken komt. Dus boeken maar die vakantie Spanje!

Spanje: de beste stranden

De kustlijn van het vaste land is gevuld met bruisende badplaatsen aan de Costa Brava, Costa de Almeria en de Costa Blanca. Overal in Spanje vind je prachtige goudgele stranden en mooie baaitjes. Maar ook op de Spaanse eilanden is het heerlijk vertoeven aan het strand. Waar Gran Canaria de welbekende gele stranden heeft, hebben Lanzarote en La Palma zwart/grijze stranden vanwege de vulkanische uitbarstingen in het verleden. Bijzonder om te zien en net zo goed vertoeven. Kortom; een vakantie Spanje leent zich uitstekend voor chillen, strand en zon!

Mallorca Spanje
Baai @ Mallorca, Spanje

Goedkope stedentrip vakantie Spanje

Spanje is een zeer geschikte bestemming voor een goedkope stedentrip. Heb jij ook altijd al een keer een stedentrip naar BarcelonaMadrid of Valencia willen maken? In deze grote steden is genoeg te zien en te beleven, van imposante architectuur tot levendige boulevards. De zuidelijke steden in Andalusië zijn ook zeker een aanrader. Bezoek de steden Sevilla, Malaga, Marbella en Torremolinos en proef de Sangria en waag een flamenco dansje! Tip: wil je niets missen tijdens je citytrip? Huur dan een fiets en ontdek de stad maximaal!

De Spaanse eilanden

Spanje bestaat niet alleen uit het vasteland, er zijn genoeg heerlijke eilanden om jouw ideale vakantie te vieren. Binnen twee uurtjes vliegen ben je al op party island Ibiza, Formentera, Mallorca of Menorca. Vlieg je nog iets verder, dan kom je aan bij de Canarische eilanden: Tenerife, Gran Canaria, Lanzarote, La Palma, La Gomera, Fuerteventura en El Hierro.