Vakantie Spanje

Spanje is één van de populairste vakantielanden van Nederland, en wij snappen wel waarom! Heerlijk eten (tapas!), zomerse temperaturen, een rijke cultuur, bergachtige landschappen, rust, feestjes en prachtige stranden. Spanje is een vakantieland waar iedereen wel aan zijn trekken komt. De kustlijn van het vaste land is gevuld met bruisende badplaatsen aan de Costa Brava, Costa de Almeria en de Costa Blanca.

Goedkope stedentrip Spanje

Spanje is een zeer geschikte bestemming voor een goedkope stedentrip. Heb jij ook altijd al een keer een stedentrip naar Barcelona, Valencia of Madrid willen maken? In deze grote steden is genoeg te zien en te beleven, van imposante architectuur tot levendige boulevards. De zuidelijke steden in Andalusië zijn ook zeker een aanrader. Bezoek de steden Sevilla, Malaga, Marbella en Torremolinos en proef de Sangria en waag een flamenco dansje! Tip: wil je niets missen tijdens je citytrip? Huur dan een fiets en ontdek de stad maximaal!

Spaanse eilanden

Spanje bestaat niet alleen uit het vasteland, er zijn genoeg heerlijke eilanden om jouw ideale vakantie te vieren. Binnen twee uurtjes vliegen ben je al op party island Ibiza, Formentera, Mallorca of Menorca. Vlieg je nog iets verder, dan kom je aan bij de Canarische eilanden: Tenerife, Gran Canaria, Lanzarote, La Palma, La Gomera, Fuerteventura en El Hierro.