zee strand en landschap

Kerstvakantie

Het einde van het jaar is in zicht, wat betekent dat het bijna Kerst is en dat de kerstvakantie dus eindelijk bijna daar is. Ondertussen hebben we de zon al een poosje niet meer gezien, dus die kerstvakantie komt op het perfecte moment! Wij hebben wat heerlijke deals voor je gevonden. Met deze lekkere vakanties geniet je nog een klein beetje meer tijdens deze kerstvakantie. Blijf jij in Nederland en ontdek je een van onze mooie steden? Of ga je liever weg van de kou en vertrek jij naar een heerlijk tropisch land? Het kan allemaal tijdens de kerstvakantie.

Kerstvakantie

Het is weer die tijd van het jaar, kerstbomen prachtig versierd, kerstmarkten in overvloed en vooral veel gezelligheid. Maar deze gezellige periode leent zich ook goed voor een heerlijke trip. Alle scholen zijn vrij van 22 december 2018 tot 6 januari 2019, twee weken en dus precies lang genoeg voor een heerlijke vakantie. Wij hebben een zeer uiteenlopend aanbod, voor ieder wat wils. Wil jij kerstvakantie vieren met een cocktail in je hand aan het strand? Dat kan! Kerstvakantie zoals nooit tevoren. Met kerst is het vooral van belang dat je samen bent met je vrienden en familie, hoe leuk is het als je tijdens de kerstvakantie samen bent op bijvoorbeeld een zonnige bestemming of juist een bestemming met heel veel sneeuw voor het unieke kerstgevoel!

Stedentrip kerstvakantie

Wil jij er wel even tussenuit maar wil je niet de hele kerstvakantie weg van huis zijn? Check dan de vette kerstvakantie stedentrips! Bezoek steden en bekijk ze op hun best, Parijs is natuurlijk geweldig tijdens de kerstperiode met alle kerstverlichting verdeeld over de stad. Parijs is al de stad van het licht maar rond de kerstvakantie al helemaal. Londen, nog een super kerstvakantie bestemming. Londen uitgedost in de mooiste lichtjes met de bezienswaardigheden zoals de Londen Eye, Big Ben en de Tower Bridge. Ook staat Londen bekend om het geweldige aanbod winkels, ideaal voor kerstshoppen! Maar je hoeft ons mooie Nederland niet te verlaten, blijf lekker in eigen land! Je hebt vast alle mooie plekjes van Nederland nog niet gezien, de kerstvakantie is een uitgelezen mogelijkheid om ons land eens even goed te ontdekken.

Sneeuw versus Zon

In je kerstvakantie heb je natuurlijk een keuze, zoek je de heerlijke zon en temperaturen op en ontvlucht je de kou van Nederland of zoek je juist de echte winter op en vier je kerst zoals in de sprookjes? Wat je ook wil doen in de kerstvakantie WeFlyCheap sowieso de beste deal! Wil jij naar de winter maar niet in de kerstvakantie? Dat kan ook! Check onze Wintersport deals! De kerstperiode toch lekker thuis zijn maar daarna de kou ontvluchten? In dat geval moet je onze Winterzon deals checken.

Vakanties

De kerstvakantie staat dus weer voor de deur, dit jaar is de gezellige vakantie periode vanaf 22 december 2018 tot 6 januari 2019. De kids zijn vrij van school en dus kun je met zijn allen op vakantie! Mocht je toch thuis willen blijven in de kerstvakantie dan is er ongeveer 2 maanden na de kerstvakantie alweer de voorjaarsvakantie, die valt voor regio Noord op 16 februari tot 24 februari 2019 en voor Midden en Zuid 23 februari tot 3 maart 2019. Veel maken gebruik van die periode om op wintersport te gaan!

 

Mis nooit meer een topdeal!