Kerstvakantie

De kerstvakantie is aangebroken en dat betekent dat het eindelijk weer Kerst is. Lekker en vooral veel eten, gezelligheid en warmte, Kerst is geweldig! De kerstvakantie is dan ook het perfecte moment om er met elkaar op uit te trekken. Geniet lekker in eigen land of vertrek naar een warme bestemming. Elke plek is goed, zolang je maar met elkaar bent, toch? Blijf jij toch liever thuis tijdens de kerstvakantie? Boek dan een vakantie in de voorjaars– of meivakantie!

Kerstvakantie in eigen land

De kerstvakantie, je hoeft helemaal niet ver te reizen om lekker te genieten van deze schoolvakantie. Met Kerst is het overal gezellig. Schaatsbanen, kerstmarkten en een lekker drankje, het kan allemaal in ons eigen landje. Vertrek deze kerstvakantie naar een van de bruisende steden van Nederland. Trommel je vrienden op of neem je gezin mee op sleeptouw en genieten van deze vakantie, maar vooral van elkaar!

Kerstvakantie in het buitenland

Heb je de zon toch al een te lange tijd moeten missen? Geen probleem! De kerstvakantie is lang genoeg om naar een heerlijk warm land te vertrekken. Terwijl iedereen in het koude Nederland Kerst viert, lig jij lekker aan het strand met een cocktail in je hand. Dit klinkt wel erg goed toch. Wij zorgen dat jij ook een onvergetelijke Kerst hebt, alleen dan wel op een heerlijke tropische bestemming.

Kerstvakantie 2018

In de kerstvakantie is het heerlijk om er even tussenuit te gaan. Het fijne van deze schoolvakantie is dat hij 2 weken duurt, precies lang genoeg om een heerlijke vakantie te boeken. De kerstvakantie is voor elke regio hetzelfde en staat als volgt gepland:

  • Regio Noord, Midden, Zuid: 22 december 2018 – 6 januari 2019