Header afbeelding

Vakantie Funchal

Ontdek het prachtige Bloemeneiland Madeira tijdens een vakantie in Funchal. Funchal is de hoofdstad van Madeira en heeft alles voor een heerlijke vakantie. Warme temperaturen, een sfeervolle oude stad en gastvrije mensen. Boek een vakantie Funchal en beleef het zelf.

Aanbieders met vakanties naar Funchal

Hotels in Funchal

Aan hotels in Funchal Madeira geen gebrek. En dat is alleen maar fijn, want daardoor kies jij precies een hotel die past bij jouw wensen.

Wat dacht je van Quinta das Vistas Palace? Als je een beetje Spaans spreekt, kun je misschien al uit de naam halen dat het hotel uitzichten heeft. En wat voor uitzichten... Kijk je ogen uit! Het luxe 5-sterren hotel beschikt over een à-la-carterestaurant La Bella Terrasse, twee bars, een buitenzwembad met zonneterras en nog veel meer. Dat wordt genieten tijdens jouw vakantie Funchal.

Andere fijne hotels zijn Pestana Royal en Pestana CR7 Funchal

Vliegticket naar Funchal

Wij houden van goedkoop reizen. Door het internet goed af te struinen vinden we dagelijks vakanties met uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Wil je liever alleen een vliegticket naar Funchal boeken in plaats van een complete vakantie? Check dan de vliegtickets naar Funchal. Door flexibel te zijn in zowel data als in vertrekluchthaven, is de kans het grootst dat jij goedkope vliegtickets fixt. Lees al onze tips om de beste vliegtickets te boeken

Weer in Funchal

In de maanden juli, augustus en september is het het warmst in de hoofdstad van Madeira. De temperatuur in juli is namelijk gemiddeld 22 °C, in augustus is het gemiddeld 23 °C en in september is het gemiddeld 23 °C. De beste reistijd voor Madeira is in de zomermaanden, maar ook buiten de zomermaanden om is het goed vertoeven in Funchal.

Veelgestelde vragen over vakantie in Funchal

Wat zijn goede hotels in Funchal?

Wat is de gemiddelde temperatuur in Funchal?

Op zoek naar een bestemming op het vasteland van Portugal?

  1. Home
  2. funchal
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.