All inclusive vakantie Mexico? Nergens goedkoper! | weflycheap

All inclusive Mexico

Het reusachtige Mexico is een land dat je echt zal verbazen! Het wordt ook wel het land van de culturen genoemd, en dat komt omdat het in de loop der jaren bewoond is door veel verschillende volken. De Maya’s, Tolteken en Zapoteken zijn daar slechts voorbeelden van! Het leuke is dat al deze culturen hun spoor hebben achtergelaten waardoor het land heel divers is. Zo vind je er vele piramides, tempels en andere soorten bouwwerken. Het landschap is ook heel afwisselend: van vulkanen tot watervallen en van regenwouden tot woestijnen: Mexico has it all! Kies dus voor een all inclusive vakantie Mexico!

All inclusive Mexico

Mexico is een heerlijke bestemming voor een all inclusive vakantie, dit komt door het tropische klimaat en de geweldige ligging aan zee. Zelfs in de wintermaanden is het hier heerlijk vertoeven met namelijk maar liefst 28 graden, je bent dus verzekerd van lekker warm weer. Je hebt enorm veel keuze als het aankomt op een all inclusive vakantie Mexico. Mexico beschikt namelijk over honderden geweldige all inclusive resorts. Tropische temperaturen, azuurblauw water, parelwitte stranden & onbeperkt eten en drinken, wat wil je nog meer?!

Beste reistijd voor je all inclusive Mexico

Over het algemeen is het het hele jaar door heerlijk weer in Mexico. Toch kun je in de zomermaanden beter niet een all inclusive Mexico boeken. In deze maanden valt namelijk verhoudingsgewijs erg veel regen en is het hier ontzettend warm. De maanden oktober t/m mei zijn daarom het meest geschikt voor een lekkere, luie all inclusive vakantie. Liever een actieve vakantie in Mexico? Ook in deze periode is dat het best om te doen. Kijk van te voren wel goed in welke streek van Mexico je resort zit. De temperaturen kunnen namelijk per plek erg verschillen.

Duiken combineren met je all inclusive vakantie Mexico

De meeste mensen die naar Mexico gaan, komen ook voor het duiken. Voor duikliefhebbers is Mexico een waar walhalla, dus wanneer jij je all inclusive Mexico hebt geboekt mag je deze activiteit zéker niet overslaan. Je hebt meerdere bijzondere duikbestemmingen waar je naar toe kan gaan. In Palancar Reef vindt je bijvoorbeeld een indrukwekkend grottenstelsel, wil je liever de meest kleurrijke koraalriffen van de wereld spotten? Dan moét je naar Cozumel! Ook is de kans groot dat je dolfijnen, haaien en tropische vissen gaat zien tijdens je duiksessie. 

De 7 wereldwonderen: 1 staat in Mexico

Wist je dat een van de 7 wereldwonderen in Mexico staat? In 2007 is namelijk het Chichen Itzá (een Maya-ruïne) uitgeroepen tot wereldwonder! Je vindt dit wereldwonder in Yucatán. Je hebt meerdere ruïnes in Mexico maar deze is veruit de grootste en meest toeristische. Breng bijvoorbeeld ook een bezoekje aan de Piramide van Kukulcán, vanuit hier kan je ook weer de boot nemen naar Cozumel, waar je de meest kleurrijke koraalriffen van de wereld spot.

Ook leuk als je in Mexico bent: snorkelen in een cenote

Een cenote is een grot onder de grond die gevuld is met water. In heel Mexico vindt je maar liefst 3000 cenotes, maar de meeste vind je in Quintana Roo & Yucatán. Je kan de cenotes bezoeken met een gids tijdens een tour maar je kan ook zelf op pad om de meeste mooie cenotes te spotten. Wanneer je een all inclusive vakantie Mexico boekt, zet dit waanzinnige natuurverschijnsel dan zéker op je lijstje. 

Zoals je ziet is er genoeg te doen tijdens je all inclusive vakantie Mexico! 

Mis nooit meer een topdeal!