Goedkope vakantie naar Gambia? WeFlyCheap heeft het!

Wist je dat Gambia het kleinste land van Afrika is? In Gambia vind je prachtige tropische natuur en er leven veel verschillende diersoorten, waaronder gekleurde vogels. Ook komt hier de oeroude apenbroodboom nog voor en dat is bijzonder, want deze boom is oeroud! Je hebt het al door: Gambia is the place to be voor natuurliefhebbers, maar er is meer! Het land kent een hoog cultureel gehalte met veel verschillende invloeden op het gebied van dans- en muzieksoorten en wanneer je een bezoekje brengt aan de Afrikaanse gezelligheid in Kololi ontdek je de diversiteit die het land rijk is.

Rondreis door Gambia

Een echte GO wanneer je in Gambia bent, is de gelijknamige rivier ‘The Gambia’. Deze rivier is de levensader van Gambia en stroomt over de volledige lengte van het land. Het is een absolute must om een boottocht te maken tijdens je rondreis door Gambia. Het water wordt omzoomd door de groene jungle, waar je exotische vogels en misschien zelfs ook nijlpaarden of krokodillen kunt spotten.

Ook een aanrader is om je eten op de Gambiaanse markt te kopen! Struin door smalle straatjes met zelfgemaakte kraampjes en tik bijzondere souvenirs op de kop. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is te koop: etenswaren, kleding, witgoed… Aanraders wat markten betreft zijn de Albert Market in Banjul of de Serrekunda Market in Serrekunda. Tijd voor een goedkope rondreis door dit prachtige land!