kenia

Vakantie Kenia

Wil jij op wildsafari? Waar beter dan in het land waar de hedendaagse safari is ontstaan, Kenia! Naast safari kun je ook heerlijk ontspannen op de hagelwitte stranden die Kenia te bieden heeft. Iets sportiever aangelegd? Beklim dan de Mount Kenya voor een adembenemend uitzicht. Waar je ook naar op zoek bent: bij weflycheap vind je de leukste én goedkoopste vakanties naar Kenia! 

Filters

Wat is je reisbudget?

Tussen 0 en 2000+ p.p.

TOT

Op vakantie naar Kenia?

Wil jij op vakantie naar Kenia? Deze bestemming is nog niet zo populair onder de Nederlanders. Onterecht, want Kenia heeft zó veel te bieden! Combineer Kenia met bijvoorbeeld Tanzania of Ethiopië. Kenia is de ideale vakantiebestemming voor mensen die op zoek zijn naar diversiteit in hun vakantie:

  • Ben je sportief aangelegd? Dan is Mount Kenya wat voor jou!
  • Je kunt in Kenia de Big 5 spotten (wie wil dit niet?!)
  • Of jezelf parkeren aan een heerlijk hagelwit strand? 

Mount Kenya

Toe aan een uitdaging tijdens je goedkope vakantie Kenia? Beklim dan de hoogste berg van Kenia, de Mount Kenya. Een wandeling naar de top van de berg zorgt voor een adembenemend uitzicht. Kijk vanaf de besneeuwde top van de berg, die ’s middags altijd in de wolken hangt, naar beneden.

 

Safari Kenia
Safari vakantie Kenia

Op safari tijdens je vakantie Kenia

Waar kan je nou beter op safari gaan dan in het land waar de hedendaagse safari is ontstaan? Wie weet spot jij de Big Five wel! Maak kennis met de kleurrijke Masaï stam die zich bevindt in het Masai National Park.

Vakantie Kenia = hagelwitte stranden

Toch nog even bijkomen na zo’n inspannende wandeling of safari? Kenia heeft diverse stranden te bieden waar je heerlijk kunt ontspannen. Diani Beach is de perfecte plek om te duiken of te snorkelen. Als je op het juiste moment bent kan je ook Groene Zeeschildpadden of Karetschildpadden spotten die hun eieren op het strand komen leggen. Wanneer je tussen augustus en december op reis gaat naar Kenia kan je geluk hebben dat je voor de kust van Watamu Humbpack walvissen spot!

Mis nooit meer een topdeal!