voorjaarsvakantie

Voorjaarsvakantie 2022

Het is weer tijd voor de eerste vakantie van dit jaar, de voorjaarsvakantie. We hebben ondertussen al heel wat donkere, korte en vooral koude dagen gehad. Dus aan die voorjaarsvakantie zijn we wel een beetje toe! Om jou optimaal te laten genieten van deze welverdiende vakantie hebben wij verschillende toffe deals voor jou gevonden. Wil jij deze vakantie niet te ver weg, maar wel weg van huis? Ga lekker naar België, Duitsland of bezoek een van de mooie steden in ons eigen landje. Ga je liever een stukje verder weg tijdens deze voorjaarsvakantie? Ook hier hebben wij rekening mee gehouden. Toscana, Egypte of Kreta, het kan allemaal. Kortom, de voorjaarsvakantie is de perfecte vakantie om er eens even lekker tussenuit te gaan en te genieten in het binnen- of buitenland!

Filters

Wat is je reisbudget?

Tussen 0 en 2000+ p.p.

TOT

Voorjaarsvakantie

De voorjaarsvakantie, eindelijk is hij daar! De dagen worden ondertussen weer wat langer, de zon laat zich steeds wat vaker zien, maar vriezen doet het nog steeds. Heb je zin om er met het hele gezin even tussenuit te gaan? Deze schoolvakantie leent zich hier perfect voor. WeFlyCheap zoekt alle lekkere dealtjes voor deze voorjaarsvakantie voor jou! Van Antwerpen en Luxemburg, tot Toscane of Egypte, in de voorjaarsvakantie is niks te gek! Ga jij liever weg in de zomervakantie of herfstvakantie? Ook hier hebben wij veel goedkope dealtjes voor gevonden!

Winterzon

Vind je het ook te koud in Nederland en ben je echt toe aan een lekker warm zonnetje? Tijdens de voorjaarsvakantie kun jij die warme zon zeker opzoeken! Ga bijvoorbeeld naar Egypte. Geniet hier niet alleen van de warmte, maar ook van de zee en vele bezienswaardigheden. De voorjaarsvakantie is toch een perfecte vakantie voor een break naar een lekker warm land?

Wintersport

Natuurlijk is het tijdens de voorjaarsvakantie ook de perfecte tijd voor wintersport! Zie jij jezelf al staan? In het warme winterzonnetje ski jij die vette bergen af om vervolgens te genieten van een drankje tijdens de après ski. Ben je toch niet zo van het skiën en laat je je liever betoveren door de natuur? Geen probleem! Ga bijvoorbeeld naar het adembenemende Lapland en spot hier het Noorderlicht.

Voorjaarsvakantie in de buurt

Ook is de voorjaarsvakantie precies lang genoeg voor een weekje of weekendje in de buurt. Ga bijvoorbeeld naar een van onze buurlanden of blijf juist lekker in ons eigen landje. Het weer in  de voorjaarsvakantie is vaak namelijk helemaal zo slecht nog niet. Pak je spullen en vertrek met de auto naar een van de mooie steden die Nederland, België en Duitsland heeft. Simpel en goedkoop, maar toch een echte vakantie!

Voorjaarsvakantie 2022

De voorjaarsvakantie is de perfecte schoolvakantie om er even tussenuit te gaan. Niet alle regio’s hebben gelijk vakantie. Dit betekent dat niet iedereen op hetzelfde moment weg kan en er dus meer keus overblijft voor jou. De voorjaarsvakantie staat als volgt gepland:

  • Regio Noord: 19 – 27 februari 2022
  • Regio Midden: 26 februari – 6 maart 2022
  • Regio Zuid: 26 februari – 6 maart 2022
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!