Last minute Bonaire

Bonaire is onderdeel van de Caribbean en de beroemde ABC-eilanden. Het eiland heeft zo’n 19.000 inwoners en is daarmee in vergelijking met de andere eilanden een stuk minder bevolkt. Het eiland is niet heel groot, waardoor alles hotspots makkelijk te bereiken zijn. De zon schijnt bijna elke dag en de temperatuur komt bijna nauwelijks onder de 25graden! Wanneer je opzoek bent naar een afwisselende vakantie met zon garantie, dan is een last minute Bonaire een dikke aanrader!

Magische onderwaterwereld

Heb jij je last minute Bonaire geboekt? Ontdek dan de magische onderwaterwereld met kleurrijke koraalriffen en talloze vissoorten in alle kleuren. Het eiland wordt ook wel één van de populairste duikbestemmingen ter wereld genoemd en heeft de bijnaam ‘Divers Paradise’. Om deze fascinerende wereld te ontdekken kun je ervoor kiezen te gaan duiken, er zijn talloze duikscholen en touroperators die trips naar de mooiste plekjes aanbieden. Mocht duiken nou niet jouw ding zijn, kun je er ook voor kiezen te gaan snorkelen. Bonaire heeft 17 officiële snorkel locaties die je vanaf de kust kunt bereiken. De kans dat je tijdens jouw last minute Bonaire zeeschildpadden gaat spotten is dan ook vrij groot!

Klein Bonaire

Helder blauw water, schildpadden, kleurrijke vissen & brede witte stranden. Tijdens jouw last minute Bonaire zouden wij een tripje naar Klein Bonaire niet overslaan! Dit kleine onbewoonde eilandje wordt omringd door rif. Klein Bonaire is alleen te bereiken met een boot vanaf Kralendijk (hoofddstad), het is geen lange tocht want naar de overkant is maar 800m. Je kunt op Klein Bonaire nog mooier snorkelen of duiken dan op Bonaire zelf. Een rust overgoten en onbewoond eiland,

Natuur op Bonaire

Bonaire is veelzijdig! Natuurlijk staat dit eiland bekend om de fantastische strandvakanties. Maar daarnaast heeft Bonaire ook vele nationale parken waarin je kunt gaan wandelen, met een 4×4 auto op pad te gaan of zelfs een Mangrove tour te doen. Hieronder onze National Park tips voor jouw Last Minute Bonaire!:

  • Lac Bay – In het westen van Bonaire vind je uniek en goed onderhouden mangroven. Hier kun je een kanotocht boeken, een gids zal je hier begeleiden en je de aller- mooiste plekjes laten zien. Halverwege is er ook vaak tijd voor een snorkel sessie.
  • Washington Slagbaai NP – Misschien wel het bekendste park van Bonaire. Prachtige flora en founa, bijzondere dieren, stranden en de hoogste berg van het eiland!
  • Pekelmeer – Vroeger werd er in Bonaire veel zout gewonnen. Dit werd gedaan door slaven, in erbarmelijke omstandigheden.. De kleine slavenhuisjes staan hier nog en kun je bezichtigen. De oorspronkelijke zoutpannen zijn nu een gebied waar je veel flamingo’s kan spotten!

Last minute voordeliger

Door een last minute Bonaire te boeken betaal je nooit teveel! Last minute vakanties zijn namelijk gunstig geprijsd en de beste deals worden dagelijks door ons voor jou geselecteerd. Mocht je opzoek zijn naar deals naar vergelijkbare landen, kijk dan ook op de volgende pagina’s: Aruba, Curacao