Lanzarote, Canarische Eilanden!

De waanzinnige stranden van het Caribisch gebied vind je tijdens je vakantie Lanzarote! Voor de ideale zon, zee & strand vakantie zit je bij Lanzarote goed. Maar ook voor bezoeken aan wijnplantages en vulkanen ben je hier aan het juiste adres. De beste tijd om naar Lanzarote te gaan is in de periode mei tot en met september, maar ook in de wintermaanden is het zeker niet erg om Lanzarote te bezoeken. Met temperaturen die altijd tegen de warme 25 graden aanzitten, kun je het hele jaar door naar dit prachtige eiland op vakantie. Lanzarote is daarnaast ook de perfecte surfbestemming, dus ook voor een actieve sportvakantie kun je op Lanzarote terecht. 

Activiteiten tijdens je vakantie op Lanzarote

Lanzarote is maar een klein eiland, maar er zijn genoeg bezienswaardigheden en activiteiten te vinden. Bezoek bijvoorbeeld eens de hoofdstad Arrecife, de stad die autovrij is en daarnaast vele gezellige tapasbarren, restaurants en markten kent. Wat ook zeker een must is tijdens je vakantie op Lanzarote is het bezoeken van het Nationale Park Timanfaya, waar je de vulkanische activiteiten zelf kunt waarnemen en je kan zien hoe wijn wordt verbouwd. WeFlyCheap is altijd opzoek naar de scherpste deals & biedt daarbij dan ook de perfecte appartementen, hotels en overige accommodaties aan. Dit kan op basis van logies, logies en ontbijt, halfpension, volpension of all inclusive zijn. Kan je niet wachten met boeken? Check dan snel nog onze last minute vakanties en wie weet zit je morgen nog te genieten aan de stranden van Lanzarote.

Het vulkanische landschap van Lanzarote

Lanzarote staat vooral ook bekend om haar zwarte vulkaanlandschap. Er zijn al een aantal vulkaanuitbarstingen geweest op dit eiland, waardoor de meeste plaatsen zijn bedekt met een zwart laagje lava. Zo zijn er ook zwarte stranden te vinden op het eiland Lanzarote. Met een oppervlakte van ruim 800 km2 is dit vulkanische eiland het op twee na grootste eiland van de Canarische Eilanden. Door deze prachtige afwisseling is het een ideale vakantie voor de zon- en strandliefhebbers, maar ook voor de natuur- en cultuurliefhebbers. Bezoek het eiland bijvoorbeeld eens met een huurauto of ga op een scooter!