Last minute Egypte

Egypte is niet voor niets al jaren een populaire vakantiebestemming. Er is gegarandeerd zon, in de Rode Zee kan je perfect duiken en er zijn genoeg hotels om je onder te dompelen in luxe. Voor cultuur snuiven ga je naar de indrukwekkende piramides en relaxen doe je op de uitgerekte stranden. Wat een geweldige combinatie! Ben je nou helemaal verliefd op Egypte en vertrek je liever vandaag dan morgen? Houd dan onze last minute vakanties naar Egypte in de gaten. Last minute vakanties zijn vaak goedkoper omdat de touroperators die datum volgeboekt willen hebben. Neem eens een kijkje tussen onze last minutes en vind jouw droomvakantie!

Duiken in Egypte

Egypte is dé plek voor duik & snorkel liefhebbers. Het is een unieke ervaring om deze kleurrijke onderwaterwereld met eigen ogen te ontdekken. Vooral in de badplaats Marsa Alam, in het zuidoosten van Egypte, kan dit goed. Je vindt hier namelijk ontzettend veel vissen en mooie koralen in het kristalheldere water. Heb je nou nog geen duik of snorkel certificaat? Bij bijna alle hotels kan je les nemen bij een duikschool om alsnog je diploma halen, hoe handig!

Piramides in Egypte

Als je aan Egypte denkt, denk je waarschijnlijk ook meteen aan de piramides. Egypte is dan ook hét land van de piramides en veel toeristen komen hier dan ook massaal op af. Er zijn in totaal ongeveer 80 piramides en de meest bekende is de piramide van Gizeh vlakbij Caïro. Het is een piramide complex met in totaal 11 indrukwekkende piramides. Ga trouwens ook naar Luxor, hier kan je namelijk het graf van Toetanchamon bezoeken, mega indrukwekkend!

Luxe vakantie Egypte

In Egypte barst het van de luxe 5* resorts en vaak is dit ook nog eens op basis van all inclusive. Wanneer je een last minute Egypte boekt geniet je van uitgebreide buffetten, grote zwemparadijzen, luxe wellnesscentra & nog veel meer! Boek snel & stap morgen nog in het vliegtuig!

Wil jij liever ergens anders een luxe vakantie vieren? Kijk dan even tussen onze luxe reizen & all inclusive reizen. Jij vindt hier vast een vakantie die bij jou past!