Header afbeelding

Stedentrip Antwerpen

Een stedentrip Antwerpen, er even tussenuit naar onze zuiderburen. Antwerpen is een prachtige stad en ultieme bestemming voor een stedentrip. Antwerpen heeft een gezellige binnenstad met leuke café's, een prachtig centraal station en mooie gebouwen. Een andere chille bijkomstigheid is dat Antwerpen vlakbij de grens met Nederland ligt. Onze reisexperts hebben mooie stedentrips naar Antwerpen gevonden!

Stedentrip Antwerpen

Een stedentrip Antwerpen is altijd een goed idee.Check de beste hotels in Antwerpen zodat je de stad vanuit een top verblijf kunt ontdekken! Waarom moet je Antwerpen ontdekken? Hier zetten we de belangrijkste Antwerpse bezienswaardigheden op een rij.

Oude centrum

Het oude centrum van Antwerpen is zoals eerder gezegd echt de moeite waar om te ontdekken tijdens je stedentrip Antwerpen. Neem een gids om je rond te leiden aangezien er veel plekken zijn die moeilijk te vinden zijn zonder gids, de gids kan ook de nodige achtergrondinformatie verschaffen wat natuurlijk altijd leerzaam is. Zo steek je ook nog eens wat op tijdens je stedentrip Antwerpen. Tip: bezoek de kerstmarkt in Antwerpen!

Centraal station

Het is volgens velen een van de mooiste bouwwerken van Europa, het centraal station van Antwerpen. Het is een prachtig oud stationsgebouw met een grote glazen koepel en moderne perrons wat het tot een prachtig geheel maakt. Ga met de trein naar je stedentrip Antwerpen en kom aan op het mooie station.

Bruisend nachtleven

Van heinde en verre komen mensen om het nachtleven van Antwerpen te proeven. Dus wanneer je er toch bent op stedentrip Antwerpen zorg dan dat je ook even het nachtleven in duikt. Het zal niet teleurstellen.

Naast de bezienswaardigheden die net benoemd zijn beschikt Antwerpen ook nog over talloze prachtige musea, kun je er erg leuk winkelen en loopt de rivier de schelde langs Antwerpen.

Goedkope stedentrip Antwerpen

Doordat Antwerpen zo gunstig gelegen is kun je super goedkoop op stedentrip Antwerpen. De Belgische stad is natuurlijk goed te bereiken voor ons Nederlanders via het OV en de weg. Qua prijzen is het ook niets schokkends en betaal je ongeveer dezelfde prijzen als in Nederland. Als je wil kun je er een erg goedkope stedentrip Antwerpen van maken, maar natuurlijk hangt dat af van hoe gek je het zelf maakt. Maar dat het een prachtig uitstapje is voor een zachte prijs is wel duidelijk en ook nog eens een milieuvriendelijke bestemming omdat je het vliegtuig laat staan.

Vakantie België?

Naast een stedentrip Antwerpen zijn meer steden in België het bezoeken waard. Hoewel Antwerpen erg gunstig gelegen is kan het ook geen kwaad om wat verder België in te trekken aangezien het land meerdere plekken heeft om een geweldige stedentrip te beleven. Neem nou het Brussel van Manneke Pis of de mooie studentenstad Gent, voor ieder wat wils. Naast de mooie steden heeft België ook een wat andere cultuur, zo heeft het een rijk scala aan speciaalbieren en andere delicatessen. Laat je vooral verassen want België heeft het in zich!

Weekje naar de Belgische kust

België ligt net als Nederland ook aan de Noordzee. Het barst er dan ook van de gezellige badplaatsen, zoals Knokke-Heist of Oostende. Het zijn perfecte bestemmingen wanneer je zin heb om een weekendje uit te waaien aan zee. En wil je stad en strand combineren? Ook dat kan heel gemakkelijk! De meeste badplaatsen liggen namelijk vlakbij Brugge

  1. Home
  2. antwerpen
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.