Stedentrip Londen

Een goedkope stedentrip Londen boek je al voor een paar tientjes! De hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk heeft een aantal bezienswaardigheden die je zeker moet bezoeken. Maak een ritje in de Londen Eye en overzie de hele stad, ga picknicken in Hide Park, bestijg de ruim 600 treden van de St. Pauls Cathedral, bekijk de wisseling van de wacht bij Buckingham Palace en kijk je ogen uit op Piccadilly Circus. Daarnaast kun je shoppen op Oxford Street of als je portemonnee het toelaat bij Harrods. Kortom, genoeg te zien en beleven tijdens een toffe stedentrip Londen!

Dagje Londen

Londen is de grootste stad van Europa en heeft een uitgebreid metronetwerk met maar liefst 270 stations. Hierdoor kun je gemakkelijk tijdens een dagje Londen alle bezienswaardigheden bezoeken. Hoe handig is dat? We raden je wel aan een London Pass aan te schaffen. Met deze pas heb je gratis toegang tot meer dan 70 attracties en tours én 1 dag gratis sightseeing met de Hop on Hop off bus. Daarnaast kun je met de pas snel doorlopen bij populaire attracties.

Weekendje Londen

Doe jij het liever wat rustiger aan, dan kies je voor een weekendje Londen. Je vliegt vanuit Nederland binnen een uurtje naar Londen, maar je kunt er ook voor kiezen om met de ferry de overtocht te maken. Deze vertrekt ’s nachts en overdag vanuit Hoek van Holland naar Harwich. Daarnaast kun je met de bus vanuit verschillende plaatsen in Nederland of met de trein vertrekken voor een tof weekendje Londen.