Last minute Turkije

Wil jij SUPER goedkoop op vakantie? Wij van WeFlyCheap snappen dit en hebben daarom de beste last minute Turkije deals voor je opgezocht! De gastvrije mensen, het héérlijke klimaat, de mooie accomodaties en de aantrekkelijke prijzen maken van Turkije een populaire vakantiebestemming. Een luxe vakantie hoeft in onze ogen namelijk helemaal niet duur te zijn! Turkije staat bekend om al haar mooie all inclusive resorts die niet onderdoen voor vijf sterren resorts. Bij een goedkope last minute Turkije, geniet je voor een prikkie van alle luxe zoals een privéstrand, onbeperkt eten & drinken, een spa en een enthousiast animatie team! Het hoeft je écht aan niets te ontbreken tijdens je last minute zonvakantie in Turkije.

Zijn grote all inclusive resorts niet helemaal jouw ding en geniet je tijdens je last minute Turkije liever in een kleinschalig, sfeervol appartement? Niet getreurd, Turkije heeft het allemaal. Bij een last minute Turkije vind je accomodaties voor ieders wensen en portemonnee (ook niet geheel onbelangrijk toch?).

Ontdek veelzijdig Turkije

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om lekker je hele vakantie in één van de vele all inclusive resorts van Turkije te vertoeven. Maar wie niet verder op ontdekking gaat, doet zichzelf eigenlijk te kort. Turkije is namelijk veelzijdig en er is zóveel te ontdekken! De gehele kuststrook heeft vele historische steden, opgravingen en mooie natuur. Het fijne is ook dat je niet erg ver hoeft te reizen om dit te bewonderen. Bezoek de historische Tempel van Apollo in Side, het amfitheater in Aspendos of de watervallen bij Antalya. Daarnaast is Turkije met 15 noteringen op de Werelderfgoedlijst een fantastisch land voor cultuur en natuurliefhebbers! Zo combineer je een zonnige last minute Turkije vakantie dus gemakkelijk met culturele uitstapjes.

Last minute Turkije? Visum aanvragen!

Voor Nederlanders geldt een visumplicht om in Turkije op vakantie te kunnen gaan. Sinds een aantal jaar is het niet meer mogelijk een visum op de luchthaven zelf te kopen. Je kunt vooraf online heel simpel je visum aanvragen en met iDeal betalen. We raden je aan het visum 48 uur van tevoren aan te vragen en let erop dat je paspoort of ID kaart minimaal nog 6 maanden geldig is bij aankomst in Turkije. Erg belangrijk bij een last minute Turkije vakantie!

Psssst! Wil je wel op vakantie naar Turkije, maar lukt een last minute vakantie niet? Kijk dan even tussen onze andere Turkije deals.