Last minute Turkije

Wil jij SUPER goedkoop last minute op vakantie naar Turkije? Wij van WeFlyCheap snappen dit! De gastvrije mensen, het héérlijke klimaat, de mooie accomodaties en de aantrekkelijke prijzen maken van Turkije een populaire vakantiebestemming. Een luxe vakantie hoeft in onze ogen namelijk helemaal niet duur te zijn! Turkije staat bekend om al haar mooie all inclusive resorts die niet onderdoen voor vijf sterren resorts. Zo geniet je voor een prikkie van alle luxe zoals een privéstrand, onbeperkt eten & drinken, een spa en een enthousiast animatie team! Het hoeft je écht aan niets te ontbreken tijdens je last minute Turkije.

Zijn grote all inclusive resorts niet helemaal jouw ding en geniet je tijdens je last minute Turkije liever in een kleinschalig, sfeervol appartement? Niet getreurd, Turkije heeft het allemaal. Bij een last minute Turkije vind je accomodaties voor ieders wensen en portemonnee (ook niet geheel onbelangrijk toch?).

Must do’s in Turkije

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om je hele vakantie lekker in je fijne all inclusive resort te vertoeven. Maar wie niet verder op ontdekking gaat, doet zichzelf eigenlijk te kort. Turkije is namelijk veelzijdig en er is zóveel te ontdekken! De gehele kuststrook heeft vele historische steden, opgravingen en mooie natuur. Het fijne is ook dat je niet erg ver hoeft te reizen om dit te bewonderen. Bezoek de historische Tempel van Apollo in Side, het amfitheater in Aspendos of de watervallen bij Antalya. Daarnaast is Turkije met 15 noteringen op de Werelderfgoedlijst een fantastisch land voor cultuur en natuurliefhebbers! Zo combineer je je een zonnige last minute Turkije vakantie dus gemakkelijk met culturele uitstapjes.

Visum aanvragen Last minute Turkije?

Sinds een aantal jaar is het niet meer mogelijk een visum op de luchthaven zelf te kopen. Voor Nederlanders geld namelijk een visumplicht om in Turkije op vakantie te mogen. Je kunt online heel simpel je visum aanvragen en met iDeal betalen. We raden je aan het visum 48 uur van tevoren aan te vragen!

Psssst! Wil je wel op vakantie naar Turkije, maar lukt een last minute vakantie niet? Kijk dan even tussen onze andere Turkije deals.