In het nieuws

Voor een prikkie op Times Square - de 12 beste reistips van WeFlyCheap.nl

April 2018 – Voor een prikkie op Times Square! Het is geen illusie, goedkoper op vakantie kan echt! WeFlyCheap.nl heeft de 12 gouden tips speciaal voor jou op een rijtje gezet, zodat jij nog goedkoper op vakantie kunt. Het hele artikel lees je hier. En lees hier het hele artikel in het Algemeen Dagblad!

Consument de dupe van veranderende regels rondom handbagage

Maart 2018 - Handbagage-regels veranderen zonder dat de consument er erg in heeft. En zelfs als je dacht dat je je perfect aan de regels had gehouden, kom je vaak bedrogen uit: de regels (hand)bagage-regels zijn veranderd en jij wist het niet.

Het kan: niet of nauwelijks iets weten over je eigen reisverzekering

December 2017 - We betalen veel geld voor onze reisverzekering, maar weten vaak niet eens waar we voor verzekerd zijn. WeFlyCheap dook in de wereld van reisverzekeringen!

Goedkoop vliegen, maar wel hoge kosten naar het centrum van de stad

November 2017 - Grote afstanden naar het centrum maken 'goedkoop' vliegen vanaf kleinere luchthavens toch niet zo goedkoop...

Ruim 50% van de reizigers ervaart problemen met pinnen in het buitenland

September 2017 - Pinnen in het buitenland is nog niet zo gemakkelijk, blijkt uit onderzoek van WeFlyCheap.

Prijzen ruimbagage afgelopen twee jaar weer flink gestegen!

Juli 2017 - De prijzen voor (het bijboeken van) ruimbagage zijn weer flink gestegen de afgelopen 2 jaar; een vergelijking met 2015.

Virtuele zonvakantie eindelijk werkelijkheid!

April 2017 - In de lunchpauze naar de Malediven? Dat kan met de virtuele zonvakantie van WeFlyCheap!

Nederlanders niet bewust van ‘drugssmokkel’

Oktober 2016 - Nederlanders die naar het buitenland reizen met medicijnen op zak zijn slecht op de hoogte van drugswetgeving in het doorreis- of vakantieland, bleek uit onderzoek van WeFlyCheap. 

Binnen Europa vliegen: alleen met Pegasus Airlines gratis bagage mee

Juni 2015 - WeFlyCheap deed onderzoek naar bagagekosten van vliegmaatschappijen. En wat blijkt: wanneer men binnen Europa vliegt, is het meenemen van bagage (max. 20 kilo) alleen bij Pegasus Airlines gratis.

Nederlandse reisorganisatie heeft primeur met skireizen naar Noord-Korea

December 2014 - Als het aan WeFlyCheap ligt kan wintersportent Nederland binnenkort de pistes van het land onveilig maken. “Wij willen onmogelijke bestemmingen, mogelijk maken”, aldus WeFlyCheap.

De WeFlyCheap Droomvakantie alert: wij zoeken, jij hoeft alleen maar te boeken!

September 2014 - Thuis blijven door al die vakantie-keuzestress? De nieuwe WeFlyCheap Droomvakantie Alert zorgt er als eerste in Nederland voor dat deze voorbereidingsstress drastisch vermindert!

Mis nooit meer een topdeal!