Etos Hotelmoment | Aanbieding | TIP

Yes, we mogen weer! Lees hier alles over welke bestemmingen weer te boeken zijn

Etos Hotelmoment

Etos Hotelmoment

Een Hotelmoment van Etos is heerlijk om er even tussenuit te gaan. Voor slechts €12.99 per persoon ga je al een nachtje weg. En je kan kiezen uit wel 100 hotels. Dat is nog eens genieten on a budget. Maar er is een catch, lees daarom deze blog goed! 

Wat is een Etos Hotelmoment?

Een Hotelmoment van Etos is een samenwerking tussen Etos & Hotelmoment. Via Etos kan je een hotelmoment voucher kopen van €12,99 per persoon, en dan kan je een overnachting boeken voor €25,98 (2 personen). Hotelmoment verzorgd de boeking en werkt hiervoor samen met Fletcher hotels. Het is dus een Fletcher Hotelmoment!

Hotelmoment Etos

Wat zijn de kosten van een Hotelmoment van Etos?

 Zoals gezegd kost het boeken van een kamer dus €25,98. Hier komen echter nog wel wat kosten bij. Namelijk de administratiekosten van €7,50 per boeking, de (eventuele) weekendtoeslag van €5 per persoon & de lokale toeristenbelasting & handling fee van het hotel. Al met al kom je voor een nachtje in het weekend dan uit op een kleine €50. Nog steeds goedkoop, maar zeker niet het goedkope weekendje weg waar je wellicht op had gehoopt. 

Moet ik een Hotelmoment van Etos boeken?

Wij zeggen: boek maar niet! Je kan beter rechtstreeks bij een Fletcher Hotel een goede deal boeken. Nu moet namelijk Etos en Hotelmoment er iets aan verdienen. En uiteindelijk ook nog het hotel. Rechtstreeks boeken zal daarom vaak net wat goedkoper zijn, en het is veel makkelijker met omboekingen, annuleringen etc. 

Mis nooit meer een topdeal!