Lidl aanbiedingen | Lidl vakanties | TIP

Reizen binnen én buiten de EU - waar mogen we heen? Check hier alle bestemmingen!

lidl reizen

Lidl Reizen

Lidl Reizen: een ANVR vakantieaanbieder met erg veel vakantie aanbiedingen! Wat veel mensen waarschijnlijk nog niet weten is dat de supermarkt, Lidl ook reizen aanbiedt. Misschien heb je de reisbrochures al wel eens in de winkel zien liggen, maar heb je nog nooit een reis geboekt via de Lidl. Dat is zonde, want deze supermarkt heeft een veelzijdig aanbod in reizen en daarnaast zijn deze reizen ook nog eens lekker scherp geprijsd!

Update: LIDL Reizen bestaat helaas niet meer. Vergelijkbare reisaanbieders zijn De Vakantiediscounter of SUNtip!

Wat is Lidl Reizen?

We kennen natuurlijk allemaal Lidl als supermarkt voor goedkope kwaliteitsproducten. Eigenlijk is het met Lidl Reizen hetzelfde. Kwaliteitsvakanties maar dan voor een lage prijs. Lidl Reizen bood erg veel vakanties aan, van stedentrips tot cruises. Je kon het allemaal boeken bij Lidl Reizen. 

Wat voor soort vakanties bood Lidl Reizen aan?

Hoe werkt Lidl Reizen?

Een reis boeken via Lidl Reizen is zeer gemakkelijk. Als je klikt op boeken komt er een scherm tevoorschijn met drie stappen. De voorkeuren zijn automatisch al voor je ingevuld, maar zijn makkelijk te wijzigen. Vervolgens kies je een datum en het aantal nachten dat je hier wilt verblijven. Als laatste stap vul je je gegevens in en moet er een kleine aanbetaling worden gedaan en dan is het zover, je reis is geboekt. 

Is Lidl Reizen betrouwbaar?

Het boeken bij Lidl Reizen is 100% betrouwbaar. Lidl Reizen is namelijk aangesloten bij de ANVR en de SGR. Dat betekent dat alle reizen worden uitgevoerd onder de SGR garantie. Mocht Lidl Reizen de reis niet meer kunnen uitvoeren, dan krijg jij altijd je geld terug. Ook is Lidl Reizen volgens de ANVR voorwaarden verplicht om jou een onbezorgde vakantie te geven. Wel zo'n lekker en veilig gevoel. 

Bestaan er kortingscodes voor Lidl Reizen?

Wij hebben de kortingscodes voor Lidl Reizen nog niet ontdekt. Maar als ze bestaan, dan delen wij ze zeker op deze pagina!

Mis nooit meer een topdeal!