Header afbeelding

Lidl Reizen

Lidl Reizen: een ANVR vakantieaanbieder met erg veel vakantie aanbiedingen! Wat veel mensen waarschijnlijk nog niet weten is dat de supermarkt, Lidl ook reizen aanbood. Misschien heb je de reisbrochures al wel eens in de winkel zien liggen, maar heb je nog nooit een reis geboekt via de Lidl. 

Update: LIDL Reizen bestaat helaas niet meer. Vergelijkbare reisaanbieders zijn:

De Vakantiediscounter en SUNtip!

Wat was Lidl Reizen?

We kennen natuurlijk allemaal Lidl als supermarkt voor goedkope kwaliteitsproducten. Eigenlijk was het met Lidl Reizen hetzelfde. Kwaliteitsvakanties maar dan voor een lage prijs. Lidl Reizen bood erg veel vakanties aan, van stedentrips tot cruises. Je kon het allemaal boeken bij Lidl Reizen. 

Wat voor soort vakanties bood Lidl Reizen aan?

Hoe werkte Lidl Reizen?

Een reis boeken via Lidl Reizen was zeer gemakkelijk. Als je klikte op boeken kwam er een scherm tevoorschijn met drie stappen. De voorkeuren waren automatisch al voor je ingevuld, maar waren makkelijk te wijzigen. Vervolgens koos je een datum en het aantal nachten dat je ergens wilde verblijven. Als laatste stap vulde je je gegevens in en moest er een kleine aanbetaling worden gedaan en dan was het zover, je reis was geboekt. 

Was Lidl Reizen betrouwbaar?

Het boeken bij Lidl Reizen was 100% betrouwbaar. Lidl Reizen was namelijk aangesloten bij de ANVR en de SGR. Dat betekent dat alle reizen worden uitgevoerd onder de SGR garantie. Mocht Lidl Reizen de reis niet meer kunnen uitvoeren, dan kreeg jij altijd je geld terug. Ook was Lidl Reizen volgens de ANVR voorwaarden verplicht om jou een onbezorgde vakantie te geven. Wel zo'n lekker en veilig gevoel. 

Bestaan er kortingscodes voor Lidl Reizen?

Wij hebben de kortingscodes voor Lidl Reizen nooit ontdekt. Ze zullen ook niet meer komen, omdat Lidl Reizen niet meer bestaat.

  1. Home
  2. lidl reizen
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.