Hi, wij zijn Ruud en Eelko,

Twee Zwolse reisfanaten die eind 2013 de website WeFlyCheap.nl startten. Reizen zat al vroeg in ons bloed, alleen hadden we hier tijdens onze studie in Groningen absoluut niet veel geld voor. Dat maaktte ons creatief in het zoeken van goedkope vliegtickets, open jaws, spotgoedkope stedentrips & extreem goedkope pakketreizen. Zo vlogen wij in 2011 ooit voor een prikkie naar Kuala Lumpur. Met de low cost airline Air Asia vanaf Londen. Naar Londen hadden we andere goedkope tickets op de kop getikt. Een 8 uur durende overstap spendeerden wij in Cambridge (helaas wel dure treintickets…) om daarna aan deel 2 van onze reis te beginnen. Geen eten en drinken op een long haul vlucht was toen nog best bijzonder, inmiddels is dit redelijk standaard.

Het werd onze sport, reizen werd een passie en goedkope vliegtickets scoren een uitdaging. Stedentripjes richting Oost-Europa voor onder de €50 inclusief vlucht en goed hotel waren geen uitzondering. Spelen met miles voor upgrades, trucjes om platinum member te worden bij de meeste luxe hotelketens, congressen bijwonen voor milesgeeks: we deden het allemaal!

Een business starten was onze gezamenlijke droom. Dus wat is beter dan onze passie te combineren met onze droom, zodat heel Nederland kan profiteren van goedkope vliegtickets, te gekke pakketreizen en andere traveldeals. Want reizen verrijkt je enorm vinden wij, en dat moet mogelijk zijn voor iedereen. WeFlyCheap was born! Een week vakantie naar Kroatië voor €36, weekend Santorini voor €99, week naar de Algarve voor €42 inclusief vluchten, transfers en goed verblijf en vliegtickets naar New York voor €99 of vliegtickets naar Sydney voor €360 – die wil jij niet missen!

Inmiddels zijn we bijna 6 jaar verder en hebben we al meer dan 500.000 mensen op reis gestuurd, hebben we een maandelijks bereik van meer dan 5 miljoen, hebben we enorm veel concurrenten (helaas ook copycats), worden onze prijzen voor het grootste gedeelte automatisch geupdate en blijven we continu bouwen en speuren voor JOU! Want daar werken we met een team van 12 man continu aan. Reizen moet voor iedereen mogelijk zijn: dat is onze missie!