Header afbeelding

Het verhaal van weflycheap

Wij nemen je mee hoe weflycheap één van de grootste reisblogs van Nederland is geworden!

Hoe het allemaal begon...

Hi! Wij zijn Ruud en Eelko,

Twee Zwolse reisfanaten die eind 2013 de website weflycheap.nl startten. Reizen zat al vroeg in ons bloed, alleen hadden we hier tijdens onze studie in Groningen absoluut niet veel geld voor. Dat maakte ons creatief in het zoeken van goedkope vliegtickets, open jaws, spotgoedkope stedentrips & extreem goedkope pakketreizen.

Zo vlogen wij in 2011 ooit voor een spotprijsje naar Kuala Lumpur, met de low cost airline Air Asia vanaf Londen. Naar Londen hadden we andere goedkope tickets op de kop getikt. Een 8 uur durende overstap spendeerden wij in Cambridge (helaas wel dure treintickets…) om daarna aan deel 2 van onze reis te beginnen. Geen eten en drinken op een long haul vlucht was toen nog best bijzonder, inmiddels is dit redelijk standaard.

Het werd onze sport, reizen werd een passie en goedkope vliegtickets scoren een uitdaging. Stedentripjes richting Oost-Europa voor onder de €50 inclusief vlucht en goed hotel waren geen uitzondering. Spelen met miles voor upgrades, trucjes om platinum member te worden bij de meeste luxe hotelketens, congressen bijwonen voor milesgeeks: we deden het allemaal!

Weflycheap is altijd op zoek naar de BESTE vakantiedeals

Een business starten was onze gezamenlijke droom. Dus wat is beter dan onze passie te combineren met onze droom, zodat heel Nederland kan profiteren van goedkope vliegtickets, te gekke pakketreizen en andere vakantiedeals? Want reizen verrijkt je enorm vinden wij, en dat moet mogelijk zijn voor iedereen. Weflycheap was born! Zo vonden we bijvoorbeeld:

  1. Een vakantie naar Kroatië voor €36
  2. Een weekend Santorini voor €99
  3. Een week naar de Algarve voor €42
  4. Vliegtickets naar New York voor €99
  5. Vliegtickets naar Sydney voor €360

Inmiddels zijn we een aantal jaar verder en hebben we al meer dan 500.000 mensen op reis gestuurd, hebben we een maandelijks bereik van meer dan 5 miljoen, hebben we enorm veel concurrenten (helaas ook copycats), worden onze prijzen voor het grootste gedeelte automatisch geüpdatet en blijven we continu bouwen en speuren voor JOU! Want daar werken we met een team van 12 man continu aan.

❝ Reizen moet voor iedereen mogelijk zijn: dat is onze missie! ❞

  1. Home
  2. over ons
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.