Header afbeelding

Vakantie Vietnam

Een vakantie naar Vietnam? Wij zeggen goed idee! Dit prachtige land in Zuid-Oost Azië is namelijk zo divers, dat je niet snel uitgekeken raakt!

Vakantie Vietnam

Goedkoop op vakantie naar Vietnam? Dat moet zeker goed komen! Net zoals de meeste landen in Azië is Vietnam namelijk een stuk goedkoper dan Nederland. Niet alleen het eten en drinken is daar goedkoper maar ook het vervoer, de hotels en bezienswaardigheden zijn spotgoedkoop. Voor zo’n 40 euro kan je prima een dag vertoeven in Vietnam. Je betaalt voor een lunch gemiddeld maar zo’n 5 euro en je hebt al een biertje voor maar 25 cent!

Geniet van de prachtige natuur op de felgroene sawa's, bezoek serene tempels en leer de lekkerste traditionele gerechten te bereiden! Vietnam behoort tot de 15 volkrijkste landen van de wereld en dat zie je zeker terug. Vooral in de adembenemende steden Hanoi, de hoofdstad van Vietnam. Maar ook de grootste stad van Vietnam: Ho Chi Minhstad.

Rondreis Vietnam

Vietnam is een perfect land om in rond te reizen, zoals al eerder gezegd is het een erg divers land waardoor je het best zo’n 3 tot 4 weken kan uittrekken om Vietnam te ontdekken! Wat wil je ook, als je beseft dat dit land hemelsbreed meer dan 1600 kilometer lang is!

Vietnam heeft te maken gehad met verschillende invloeden van omringende landen, er zijn dan ook duidelijke verschillen in natuur en klimaat. De hoogtepunten van Vietnam; de prachtige natuur zoals onder andere de prachtige rijstvelden maar ook de mega drukke steden bepalen het gezicht van dit magnifieke land. En dat is een oprechte glimlach, de bevolking is niet zoals soms bij andere bestemmingen, waar een glimlach zorgt voor meer inkomsten.

Vliegtickets Vietnam

Voor vliegtickets naar Vietnam is er een groot verschil qua prijs, dit is grotendeels afhankelijk van de reistijd. Buiten de schoolvakanties vlieg je al naar Ho Chi Minh voor €408. Als je gebonden bent aan de vakantiemaanden, kan een vliegticket tot zo’n €700 kosten… Don’t worry! Check de goedkoopste vliegtickets naar Ho Chi Minhstad & goedkope retourtjes naar Hanoi!

  1. Home
  2. vietnam
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.