Header afbeelding

SUNtip

SUNtip aanbiedingen en SUNtip acties vind je hier! Op deze pagina komen namelijk de beste SUNtip deals, de beste SUNtip acties, de beste SUNtip kortingscodes en de beste SUNtip winacties te staan. Op deze manier hoef jij niet meer te zoeken, wij verzamelen het allemaal. En vind je niet wat je zoekt? Kijk dan eens bij ons complete vakantieaanbod met goedkope vakanties. 

De beste SUNtip aanbiedingen vind je hier

SUNtip aanbiedingen & acties

De beste SUNtip vakanties en aanbiedingen! Dat wil natuurlijk iedereen. Wij selecteren de beste deals, zodat jij niet meer uren hoeft te zoeken. Lekker makkelijk dus. SUNtip heeft heel veel goedkope vakanties naar veel verschillende bestemmingen.

 

CHECK hier direct de beste SUNtip deals!

 

Suntip Logo

Wat zijn de beste SUNtip bestemmingen?

Onze favoriete SUNtip bestemmingen zijn: 

Is SUNtip betrouwbaar?

SUNtip is een betrouwbare OTA. OTA staat voor Online Travel Agent, een online reisagent dus. SUNtip is geen touroperator in veel gevallen, en heeft de organisatie van heel veel reizen dus ook niet in eigen handen. SUNtip verkoopt de reizen wel, maar organiseert ze niet. SUNtip verkoopt onder andere reizen van TUI, Kras, All Tours, FTI en meer. Dat geeft je sowieso een veilig gevoel. En als dat nog niet genoeg is, SUNtip is ook lid van de ANVR en SGR. Zo zit je zeker weten goed!

SUNtip: wat zijn de voordelen?

Als je bij SUNtip een boeking maakt, zitten daar een aantal pluspunten aan vast: 

  • Je betaalt geen boekingskosten
  • SUNtip heeft meer dan 6500 accommodaties
  • SUNtip won de Zoover awards in 2019
  • SUNtip heeft uitstekende beoordelingen
  • SUNtip is 7 dagen per week bereikbaar

Suntip Aanbiedingen

Wat is de geschiedenis van SUNtip?

SUNtip is eigenlijk onderdeel van de Pelikaan Reizen Groep. Deze bestaat al meer dan 90 jaar! SUNtip is daaruit ontstaan in 2009. Het was één van de eerste OTA's in Nederland. SUNtip heeft vanaf het begin sterk ingezet op prijs en reiziger support, daardoor betaalt de consument nooit teveel en worden alle klanten extreem goed geholpen door het SUNtip team. Na jaar op jaar een sterke groei te hebben doorgemaakt werken er nu meer dan 25 reisspecialisten vanuit Zevenbergen voor jou!

  1. Home
  2. suntip aanbiedingen
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.