Header afbeelding

Goedkope vakantie China

Ontdek China, één van de grootste landen van de Wereld tijdens een goedkope vakantie China. Breng een bezoek aan de Chinese muur, het Terracottaleger en de reuzenpanda's. Grote steden bezoeken of backpacken? In China kan het allemaal! Waar je ook naar op zoek bent: bij Weflycheap vind je de leukste én goedkoopste vakanties naar China!

China is een land dat steeds meer in trek is. China wordt dan ook wel gezien als het land van de toekomst. In China is er een groot contrast te zien tussen de torenhoge wolkenkrabbers en de oude dorpjes waar de mensen nog zeer traditiegetrouw zijn.

Vakantie China: ideaal om te backpacken!

De meeste mensen denken bij een backpack reis niet meteen aan China. Toch is China de ideale bestemming voor jouw backpack reis! Bezoek bijvoorbeeld één van de vele nationale parken van China, zoals Li River National Park, Zhangjiajie National Park, of Jiuzhaigou National Park. Een bezoekje aan Yangshuo tijdens je backpack reis is ook een must. Maak een wandeling langs de kalkstenen rotsen, de omgeving toch liever van bovenaf bekijken? Boek dan een ballonvlucht.

Tips voor je goedkope vakantie China

Bekijk hieronder de highlights voor je reis naar China. Met zowel de bekende als de minder bekende bezienswaardigheden.

  • Beijing
  • Shanghai
  • Chinese Muur
  • Hainan: ontspan op het grootste tropische eiland van China.
  • Mt. Huashan: Breng een bezoekje aan één van de meest bijzondere bergen in China. Daarnaast is het ook nog eens gelegen dichtbij het Terracottaleger.
  • de Verboden Stad
  • het Terracottaleger

 

  1. Home
  2. china
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.