vakantie verenigde arabische emiraten

Vakantie Verenigde Arabische Emiraten

Steden als Dubai en Abu Dhabi... Ze hebben alles, een vakantie Verenigde Arabische Emiraten zal je niet teleurstellen. Geniet van de luxe en ontdek de cultuur tijdens een vakantie VAE. Het land, rijk geworden van olie, is het walhalla voor mensen die van luxe houden en de zon. Tijdens je vakantie hoef je je niet te vervelen want een vakantie VAE heeft erg veel te bieden.

Filters

Wat is je reisbudget?

Tussen 0 en 2000+ p.p.

TOT

Vakantie Verenigde Arabische Emiraten

Een vakantie Verenigde Arabische Emiraten heeft een paar opties, kies je namelijk voor Abu Dhabi of Dubai of het minder bekende Ras Al Khaimah? De twee eerstgenoemde steden zijn beide adembenemend met enorme wolkenkrabbers en erg veel luxe. Die luxe komt natuurlijk voort uit de gunstige grond in de VAE die erg veel olie bevat. Dubai bevat dan ook 94% van de oliereserves van de Verenigde Arabische Emiraten. Dankzij de welvaart die deze olie met zich meebracht zijn Dubai en Abu Dhabi uitgegroeid tot mooie bestemmingen voor een vakantie Verenigde Arabische Emiraten en hoef je je er geen minuut te vervelen. Wij lopen kort langs elke bestemming om jou op de hoogte te stellen van de prachtige opties van een vakantie VAE.

Vakantie Dubai

Tijdens een vakantie VAE heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een vakantie Dubai, de miljoenenstad is alleen al een bezienswaardigheid door de grootste toren ter wereld, de Burj Khalifa. Onder de Burj Khalifa kan iedere shop-a-holic terecht, daar bevindt zich namelijk The Dubai Mall, de mall bevat 1200 winkels (!). De grootste shopping mall ter wereld inclusief het grootste aquarium ter wereld. Je zou alleen al een vakantie Verenigde Arabische Emiraten boeken voor de immense mall waar je dagen zou kunnen rondlopen. Verder ligt Dubai aan het water en heeft het mooie stranden, geweldig luxe hotels en erg veel andere bezienswaardigheden.

Vakantie Abu Dhabi

Naast een vakantie in Dubai heb je natuurlijk ook nog een vakantie in Abu Dhabi als optie. Het is een erg onoverzichtelijke stad maar daarom niet minder mooi. Loop tijdens je vakantie Verenigde Arabische Emiraten vooral langs de Corniche Road, een mooie boulevard in Abu Dhabi waarbij je het heldere water, de mooie skyline en meer bezienswaardigheden passeert. Een van die bezienswaardigheden is de Sjeik Zayed Moskee. De moskee is adembenemend en loop er rond met een gids om zo meer over het prachtige bouwwerk te weten te komen. Heb je daarna zin om te chillen? Doe dat dan in een van de vele beachclubs, zo wordt jouw vakantie VAE geheid een succes.

Vakantie Ras al Khaimah

Als wij zeggen Ras al Khaimah gaat er waarschijnlijk nog niet 1 2 3 een belletje rinkelen. Daarom belichten wij deze stad even kort aangezien dit ook een erg mooie bestemming is voor een vakantie Verenigde Arabische Emiraten. Het is een heerlijke winterzon bestemming aangezien het heerlijke temperaturen heeft terwijl het in Nederland minder aangenaam is. Ook biedt Ras al Khaimah een aantal hele gave activiteiten. Ga bijvoorbeeld op ’s werelds langste zipline: Jebel Jais Flight. Heb je hoogtevrees maar wil je wel een andere vette activiteit doen? Ga dan de Al Wadi woestijn in met een 4×4! Ras al Khaimah is voor een vakantie VAE de meest spannende variant aangezien er naast stranden dus ook vele spannende activiteiten te doen zijn.

 

Ben jij nou gek van luxe maar trekt een vakantie Verenigde Arabische Emiraten jou niet? Check dan onze andere luxe vakanties.

Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!