Header afbeelding

Samenwerken met weflycheap

Breng je merk, bestemming en/of accomodatie onder de aandacht bij de bezoekers en volgers van weflycheap.

Een samenwerking met weflycheap gaat je helpen om jouw merk en producten te promoten bij een nieuw publiek en daarmee jouw omzet te verhogen. Hieronder zijn een aantal redenen waarom het interessant is om met ons samen te werken.

1. Een samenwerking met ons gaat je helpen om jouw naamsbekendheid te vergroten. Door jouw producten te promoten op onze kanalen, kan je nieuwe klanten bereiken die je anders misschien niet had bereikt. Dit kan leiden tot meer bezoekers op jouw eigen website en daarmee meer boekingen.

Wij zijn actief op verschillende kanalen, waardoor er veel mensen bereikt kunnen worden. Zo hebben wij:
✅ Jaarlijks 1+ miljoen actieve gebruikers
✅ 200k nieuwsbriefabonnees
✅ 383k fans op Facebook
✅ 25k volgers op Instagram
✅ 5k volgers op TikTok

2. Een ander voordeel is dat wij je kunnen helpen om meer relevant verkeer naar jouw website te sturen. Wij sturen gericht verkeer naar jouw website, omdat onze bezoekers al geïnteresseerd zijn in jouw producten. Dit kan resulteren in een hogere conversie op jouw eigen website.

3. Daarnaast kunnen we je helpen om jouw SEO te verbeteren. Als wij een directe link, in bijvoorbeeld een blog, plaatsen naar jouw website, kan dit bijdragen aan een betere positie in de zoekresultaten van zoekmachines. Dit kan leiden tot meer organisch verkeer naar jouw website en daarmee tot meer boekingen.

Kortom, samenwerken biedt vele voordelen voor jouw bedrijf. Het kan jouw naamsbekendheid vergroten, relevant verkeer naar jouw website sturen en jouw SEO verbeteren. Het is daarom zeker de moeite waard om te overwegen om een samenwerking aan te gaan met ons!

Om een nog beter inzicht te krijgen in ons als partner, vind je hieronder onze mediakit met ons team, onze kanalen (+ cijfers) en de pakketten die wij aanbieden.

Bekijk hier de mediakit

Ben je overtuigd? Mail ons dan op partner@weflycheap.nl.

  1. Home
  2. samenwerken
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.