Rondreizen

De mogelijkheid om in één reis meerdere locaties te bezoeken en zoveel mogelijk te zien. Er zijn zoveel keuzes: met welk vervoer ga je, hoelang ga je en natuurlijk naar welke plekken ga je?

Keuze van het vervoer tijdens de rondreis

Blijf je wat dichterbij huis en ga je met de auto of vertrek je naar de ander kant van de wereld met het vliegtuig? Er zijn zoveel opties op te doen tijdens een rondreis. Wij zetten voor jou een paar opties op een rijtje:

  • Ga met de auto een roadtrip maken.
  • Vlieg eerst naar de bestemming en huur vanaf daar een auto voor jouw rondreis.
  • Vlieg eerst naar de bestemming en vanaf daar ga je verder per scooter, bus, OV of boot.
  • Of ga met een georganiseerde rondreis, dan is alles direct voor je geregeld!

Voordeel van een rondreis: had je iets anders van een bestemming verwacht? Dan reis je morgen of overmorgen gewoon weer verder!

Keuze van de plekken voor de rondreis

Blijf je binnen Europa of ga je wat verder weg? Voor elke plek is er wel een rondreis. Wij bieden onder andere  rondreizen aan naar Afrika, Thailand, Cuba, verschillende Nationals Parks in de Verenigde Staten en Peru. Dit zijn vooral georganiseerde rondreizen. Je gaat met een reisorganisatie en vaak een groepmensen voor een tijdje op pad. Een super leuke manier om nieuwe plekken en mensen te leren kennen. Dit soort rondreizen zijn dan ook perfecte vakanties voor singles. Liever een ander soort vakantie als single? Neem een kijkje op onze pagina over singlereizen.

Ook leuk zijn de combi-tickets die wij regelmatig aanbieden. Je vertrekt bijna altijd vanuit Nederland, vliegt naar een heleboel bestemmingen en vliegt dan ook weer terug naar Nederland.