Header afbeelding

Hotel met privé zwembad

Wij houden van hotels die kamer met een privé zwembad aanbieden! Een hotel met een privé zwembad is ongekende luxe, een ideale plek om in volledige privacy even bij te komen van een dagje citytrippen, sightseeing of drankjes drinken in een beachbar. Of direct als je wakker wordt een ochtendduik maken in je eigen zwembad. Klinkt als een droom? Niet meer! Want wij zoeken de beste hotels met een privé zwembad voor je uit. 

Hotel met privé zwembad

Soms denk je dat een hotel met privé zwembad een droom is. Wij helpen je graag uit die droom! Het is namelijk helemaal niet zo dat een hotelkamer met een privé zwembad alleen te betalen is voor de richt & famous. Het is ook voor iemand met een wat lager budget goed mogelijk om een keer een hotelkamer als deze te boeken. Er zijn verschillende mogelijkheden voor een privé zwembad:

  1. Je eigen hotelkamer met een privé buitenzwembad
  2. Je eigen hotelkamer met een privé binnenzwembad
  3. Je eigen hotelkamer met een privé bubbelbad die buiten staat

Eigenlijk valt de laatste optie niet helemaal in deze categorie, maar ligt het er wel dicht tegenaan een het geeft zeker een exclusieve ervaring!

Hotel met privé zwembad Nederland

In Nederland zijn er niet veel hotels met een privé zwembad te vinden. Het weer in Nederland is natuurlijk ook redelijk wisselvallig en niet altijd geschikt voor een buitenzwembad. Wel zijn er een aantal hotelkamers die je kan boeken met een privé binnenzwembad. Niet de bounty experience waar je wellicht op hoopt, maar zeker fijn! De hotels die dit aanbieden zijn overigens wel op 1 hand te tellen. 

Top 5 hotels met privé zwembad Nederland

1. De zwembad suite bij Van der Valk Exclusief hotel Akersloot
2. B&B Soestdijk
3. Privé Spa Maas & Waal
4. Spa 040
5. Privé Spa Lasensa

Hotel met privé zwembad buitenland

Zoals gezegd zijn er in Nederland niet veel hotelkamers met een privézwembad. In het buitenland zijn er des te meer! En dan zeker ook de prachtige suites met een privé overloopzwembad waar je al naar verlangt als je er alleen al naar kijkt. 

Hotel met privé zwembad Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi

Credit: Waldorf Astoria Ithaafushi

De bovenstaande suite van Waldorf Astoria is natuurlijk waanzinnig! Dit resort heeft misschien wel de mooiste suites met privé zwembad die er bestaan. En hier hangt ook een fors prijskaartje aan van ruim €2000 per nacht. Voor de gemiddelde Nederlander natuurlijk niet te betalen. Maar mocht je ooit aan trouwen denken en nog een klein potje over hebben voor je huwelijksreis, hieronder vind je de 10 mooiste hotels met privé zwembad in het buitenland.

Top 10 hotels met privé zwembad in het buitenland

1. Waldorf Astoria Ithaafushi, Malediven.
2. Templation Hotel, Cambodja.
3. Mykonos Grand Hotel & Resort, Mykonos.
4. Nayara Tented Camp, Costa Rica.
5. Waldorf Astoria Los Cabos Pedregal, Mexico.
6. The Beverly Hills Hotel, Los Angeles Verenigde Staten.
7. Waldorf Astoria Rome Cavalieri, Rome Italië.
8. Secret Bay, Dominica.
9. Banyan Tree Ungasan, Bali Indonesië.
10. Four Seasons Seychelles, Seychellen.

Wat is een swim up kamer?

Er zijn natuurlijk ook hotels met een swim up kamer! Dat is net weer even wat anders. Dan heb je geen privé zwembad, maar wel je privé entree! Dat betekent dat je vanaf je terras het zwembad in kan plonsen. Super fijn dus! 

Swim up Zante Maris Suites Zakynthos

Credit: Swim up Zante Maris Suites Zakynthos

  1. Home
  2. hotel met prive zwembad
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.