All Inclusive Mexico

Dankzij het tropische klimaat en de geweldige ligging aan zee, is Mexico een perfecte bestemming voor een all inclusive vakantie! Ook in de wintermaanden is het hier nog steeds 28º Celsius, dus sowieso lekker weer! Mexico beschikt daarnaast over ontzettend veel inclusive resorts, dus keuze genoeg. Zon, warme zee, tropische stranden & onbeperkt eten. Alle ingrediënten voor jouw perfecte last minute Mexico!

Mexico-City

Breng tijdens jouw last minute Mexico ook een bezoekje aan de levendige hoofdstad. Mexico City telt maar liefst 22 miljoen inwoners. Je kunt het op het Zócalo de mooie Azteekse Templo Mayor bewonderen, net als het Nationale Paleis en de Spaanse Kathedraal. Het Zócalo is daarnaast een van de grootste pleinen ter wereld, hier is altijd wat te doen of te bekijken!  In de avond kun je lekker eten in een van de vele café’s op het Plazi Garibaldi en genieten van heerlijk Mexicaanse gerechten (zoals Taco’s en Tortilla’s) en natuurlijk de live muziek.

Rondreis door Mexico

Voor jouw last minute Mexico kun je er ook voor kiezen om een rondreis door Mexico te maken. Mexico heeft zoveel hoogtepunten, dat het bijna zonde is dit niet te doen. Er zijn namelijk niet veel landen met zo’n divers aanbod aan natuurlijk en cultuur als Mexico! Niet alleen is Mexico het land van de rum, sigaren & sombrero’s, maar ook van de Maya’s en Azteken, idyllische stranden, droge woestijnen, tropische jungles en metropolen! De badplaatsen Cancun en Playa del Carmen op schiereiland Yucatan kun je in deze rondreis ook echt niet overslaan. Met de boot kun je naar Isla Mujeres waar de paradijselijke bounty strandjes je toeschreeuwen. Maar ook kun je de metropool Mexico-city, het oude koloniale mijnstadje en tevens zilverstad Taxco & de stranden van Playa del Carmen met het Great Maya Reef (het een-na-grootste koraalrif ter wereld) bezoeken!

Tip: een last minute vakantie is goedkoper!

Door een last minute Mexico te boeken, bespaar je veel geld. Dit doordat last-minute prijzen vaak gunstiger uitvallen en wij van WeFlyCheap deze deals elke dag goed in de gaten houden. Alleen de beste last minute deals vind je op onze website. Over het algemeen is het leven in Mexico ook een stukje goedkoper dan in Nederland, waardoor jouw Last minute Mexico helemaal niet zo duur hoeft te zijn! Onze last minute Mexico deals bestaan o.a. uit zonvakanties, all inclusive vakanties