Vakantie Dominicaanse Republiek

De stranden van de Dominicaanse Republiek worden gerekend tot de indrukwekkendste ter wereld! De ligging te midden van Caribische zeeën zal daar zeker iets mee te maken hebben. Echt een tropisch paradijsje, voornamelijk Punta Cana! Ook ligt het prijsniveau een stuk lager in de Dominicaanse Republiek dan in Nederland, dus op locatie kun je nog eens heel wat geld besparen!

Wat te doen in de Dominicaanse Republiek?

Het is er heerlijk warm, met uiteraard genoeg zonuren om heerlijk gebruind terug te komen! En ook de watersportliefhebbers kunnen hun hart ophalen, want er zijn tal van mogelijkheden! Wat dacht je van kayakken, windsurfen, duiken, snorkelen, zwemmen of met de jetski over het water scheuren? Klinkt goed, toch? Naast alle wateractiviteiten kun je ook het historische centrum van Puerto Plata ontdekken. Bezoek tot slot de immense watervallen van Damajagua en de adembenemende Nationale parken van de Dominicaanse Republiek!

De mooiste stranden van de Dominicaanse Republiek

De mooiste stranden vind je op de Dominicaanse Republiek. Witte stranden, palmbomen, kraakhelder blauw zeewater en palmbomen staan centraal tijdens jouw bounty vakantie. Enkele stranden moet je zeker bezoeken zoals Samaná (een schiereiland), Cayo Levantado (klein eilandje voor de kust) en in het zuiden vind je nog een eiland genaamd Saona wat deel uitmaakt van het Nationale park.