Vakantie Griekenland

Griekenland is hét land van heerlijk eten, vele zonuren en talloze eilanden. Daarnaast staat Griekenland bekend om zijn indrukwekkende cultuur en rijke geschiedenis. Kortom; een vakantie Griekenland heeft alles! Voor minder dan €200 euro boek je al een toffe 8-daagse goedkope vakantie Griekenland en met nog geen 4 uur vliegen sta je al op Griekse bodem! Bekijk ons uitgebreide aanbod aan goedkope vakantie Griekenland-deals op deze pagina.

De Griekse eilanden

Wist je dat Griekenland maar liefst 6.000 eilanden telt? Van deze Griekse eilanden zijn er slechts 227 bewoond, en dan heb je ook nog eens prachtige bestemmingen op het vasteland. Eén van de grootste en meest bezochte Griekse eilanden is Kreta; bekend van de gezellige haventjes en zonnige stranden. Naast Kreta is Corfu een populair Grieks eiland en een absolute must voor op jouw bucketlist als je een vakantie Griekenland overweegt! Je zal versteld staan van de groene bossen en de witte zandstranden! Die combinatie blijkt magisch te zijn. Maar laten we ook zeker Zakynthos, Santorini, Lesbos en Rhodos niet vergeten als we het hebben over een vakantie naar Griekland. Stuk voor stuk pareltjes met ieder hun eigen charme, maar wél allemaal met witte stranden, een blauwe zee en meer dan 300 dagen zon per jaar!

Vakantie Griekenland

Een vakantie Griekenland betekent vele zonnige eilandjes en kilometers zandstrand. Daarnaast heeft Griekenland een enorm rijke geschiedenis, denk aan Athene en het bekende Akropolis. Dit land is al jaren een populaire zonbestemming onder vele Nederlanders en dat is niet voor niets! Het is er altijd lekker weer en het is ook geen dure bestemming.

Leuk om te weten: Griekenland is twee keer zo groot als Nederland, maar toch wonen er maar elf miljoen mensen. Je begrijpt het: dit wordt op een rustige manier genieten van al het moois wat het land te bieden heeft! Alhoewel de steden wat drukker kunnen zijn, ben je toch binnen no time in een klein, onondekt baaitje of een verlaten natuurgebied. GAAF! 

Het vasteland van Griekenland

Er is geen twijfel over mogelijk dat de Griekse eilanden de populairste bestemmingen van het land zijn. Toch is het zonde om het vasteland van Griekenland over te slaan tijdens jouw vakantie Griekenland! Wij van weflycheap raden je echt aan om naar Thessaloniki te gaan; een hip & upcoming stedentrip bestemming! Een gezellig oud centrum, sfeervolle tentjes, prachtige bezienswaardigheden & vriendelijke mensen… Kortom; mis het niet tijdens je vakantie naar Griekenland!

Geschiedenis Griekenland

Wie vroeger heeft opgelet tijdens de geschiedenislessen kent ongetwijfeld de Griekse goden. De geschiedenis in Griekenland is erg rijk. Tijdens een vakantie naar Griekenland is het zeker een leuk idee om diverse bezienswaardigheden van vroeger te bezoeken. Een tip is het Akropolis in Athene, de bekendste toeristische trekpleister van de stad. In het Akropolis zijn de heiligdommen van de oude Grieken verborgen. Een ander pareltje die je zeker niet mag overslaan tijdens je vakantie Griekenland is het Epidaurus, het mooiste amfitheater van Griekenland! Vandaag de dag wordt het nog steeds gebruikt voor theatervoorstellingen, workshops en presentaties. 

Goedkope vakantie Griekenland

Wanneer je niet aan schoolvakanties vast zit kun je in het voor- en naseizoen soms al voor minder dan €200 een week lang naar de zon! Een goedkope vakantie naar Griekenland zit er dus dik in. Maar ook in het hoogseizoen en de zomervakantie scoor je al een week lang vakantie voor maar €500 en dat is zeker niet slecht!

Last minute vakantie Griekenland

Wist je dat als je kiest voor een last minute vakantie naar Griekenland, je vaak ook extra voordelig kan vertrekken? YES! Weflycheap zoekt dagelijks naar de goedkoopste vakanties naar Griekenland, speciaal voor jou. Een vakantie naar Griekenland is vaak het goedkoopst als je last minute vertrekt. Een touroperator moet dan een bepaalde vertrekdatum vol krijgen met boekingen en verlaagd de prijzen. Wij zoeken naar dit soort vakanties. Houd daarom ook ons last minute aanbod goed in de gaten!

All inclusive vakantie Griekenland

Bij een all inclusive vakantie Griekenland ben je wellicht in eerste instantie net wat meer kwijt, dan wanneer je een vakantie boekt o.b.v. enkel logies en ontbijt. Dit komt omdat je bij een all inclusive vakantie leuke benefits hebt! Denk aan all inclusive eten en drinken bij uitgebreide buffets of restaurants. Cocktails en locale dranken zijn ook vaak inbegrepen! Zo ben je uiteindelijk vaak voordeliger uit tijdens je vakantie naar Griekenland, je zou je portomonee haast thuis kunnen laten. 

Mis nooit meer een topdeal!