Cheap chillen @ last minute Spanje

Een vakantie naar Spanje en toch goedkoop? YEAH! De last minutes Spanje zijn superr cheap en dus helemaal top! Spanje het land van de altijd schijnende zon, heerlijke stranden en mooie cultuur. Spanje is een schiereiland, dit betekent dat het een eiland is dat met nog een klein stuk aan het vasteland gevestigd is. Spanje zelf heeft prachtige eilanden waar het ook heerlijk vertoeven is. Geniet van de Spaanse keuken, eet de overheerlijke Paëlla en leer de Flamenco tijdens je last minute Spanje. Spanje is een overheerlijk land en wordt eigenlijk in één adem genoemd met zon. Het land heeft 320 dagen per jaar zon en dus is het weer er bijna altijd lekker. Kom daardoor heerlijk uitgerust terug van je last minute Spanje!

Rijke cultuur

Op je last minute Spanje heb je ook zeker aan cultuur genoeg te zien, de mooie Spaanse steden die uitermate geschikt zijn voor bijvoorbeeld een citytrip! Barcelona, een geweldige stad die cultuur ademt. Barcelona brengt zeer mooie bezienswaardigheden met zich mee, de Sagrada Familia bijvoorbeeld, de eerste steen van deze kerk werd gelegd in 1882 en sindsdien wordt er bijna constant aan de kerk gebouwd. In 2010 werd de kerk gedoopt tot basiliek. Doordat het bouwproces van de kerk al langer duurt dan een eeuw zijn er meerdere bouwstijlen te zien in de bijzondere kerk. Jugendstil, Catalaans modernisme, Noucentisme en Spaanse gotiek zijn de bouwstijlen die te zien zijn op de Sagrada Familia. Ook voor sportliefhebbers is de last minute Spanje deal naar Barcelona geweldig. De stad waarborgt namelijk Camp Nou, de thuishaven van de plaatselijke FC Barcelona, een van de grootste voetbalclubs van de wereld. Ook de Ramblas is een must-see tijdens je last minute Spanje. De Ramblas is een van de populairste trekpleisters van Barcelona. Een één kilometer lange boulevard vol met straatartiesten en mooie winkels. Per jaar lopen er 78 miljoen passanten over de Ramblas. Op je last minute Spanje kun je ook naar Madrid gaan, de hoofdstad van Spanje en een geweldige stad. Bezoek de Plaza Mayor en geniet van de gebouwen en horeca die er aanwezig zijn. Ook een mooie bezienswaardigheid is het Palacio Real, het Koninklijk paleis gelegen in de oude binnenstad, dat eveneens dient als museum. In de omgeving van het paleis vind je de Opera en de kathedraal. Madrid bruist en zo is er ook een geweldig nachtleven. Je hoeft je dus geen moment te vervelen op je last minute Spanje.

Spaanse eilanden

Je kunt er ook voor kiezen om met een last minute Spanje deal naar een van de Spaanse eilanden af te reizen. De eilanden staan bekend om hun mooie stranden en het heerlijke weer. Kies voor een last minute Spanje naar de party eilanden Ibiza of Mallorca en ontdek het gave nachtleven op de geweldige eilanden. Kom na het stappen tot rust wanneer je heerlijk ligt te zonnen op het strand. Ook de schitterende Canarische eilanden behoren tot Spanje, de welbekende eilanden doen wat ze beloven. Ze geven je een onvergetelijke last minute Spanje. De Canarische eilanden zijn ontstaan door onderzeese vulkanische activiteiten en zijn in feite bergtoppen van onderzeese bergen. Lanzarote en Fuerteventura zijn de oudste eilanden. Een paar gave opties voor je last minute Spanje.