Een last minute Curacao, beter wordt het niet!

Ben jij op zoek naar een last minute Curacao? YES! natuurlijk, wie wil er nou niet naar dit paradijs op aarde. Door de korte termijn zijn de last minute Curacao geweldige deals. Reis af naar Curacao en je wilt nooit meer terug naar huis. Ga er even helemaal tussenuit en ga weg van alle stress van Nederland en doe tranquillo tijdens je last minute Curacao! Op het prachtige eiland wordt Nederlands gesproken, lekker makkelijk! Door het geweldige weer wat Curacao te bieden heeft is zon gegarandeerd en zodoende kun je ultiem genieten van de bounty stranden! Het eiland heeft alles in zich om jouwĀ last minute CuracaoĀ zonvakantie onvergetelijk te maken!

Goedkope last minute Curacao?

Een goedkope vakantie is zeker mogelijk bij WeFlyCheap, wij zoeken de beste deals voor jou! Deze last minute Curacao deals zijn perfect, betaal niet teveel en krijg toch een onvergetelijke vakantie naar een paradijs. Verre reizen hoeven niet duur te zijn, dat bewijzen deze last minute Curacao deals wel! Wij zoeken elke dag de beste vakantiedeals zodat jij kan profiteren, bekijk daarom ook de andere deals die wij hebben gevonden naar vergelijkbare bestemmingen zoals Cuba, Aruba en Jamaica. Ben jij ook zo’n grote fan van de last minute Curacao deals? Check dan onze andere last minute deals, ons aanbod all-inclusives is ook zeker het bekijken waard!

Curacao, boordevol plezier

Op je last minute Curacao wil je natuurlijk al de mooie plekjes van het eiland zien, gelukkig valt er in Curacao genoeg te doen! Bezoek Willemstad en bekijk de Handelskade, de karakteristieke gekleurde huizen die alom bekend zijn. Wanneer je om de hoek gaat bij de Handelskade kom je de ‘Drijvende Markt’ tegen. Loop over de Koningin Emmabrug, de enige drijvende houten brug ter wereld, zeker de moeite waard om te bekijken. Om de geschiedenis van Curacao te leren kennen kun je ook op bezoek gaan bij de voormalige Plantagehuizen. Laat al het mooie wat je last minute Curacao te bieden heeft over je heen komen en geniet!

Bezoek Willemstad tijdens je last minute Curacao

Zoals eerder genoemd zijn de gekleurde huizen aan de Handelskade een must-see tijdens je last minute Curacao. Aan de Handelskade zijn de eerste stappen van de economie van Curacao gezet,Ā  hier konden inwoners van Curacao de kost verdienen met het laden en lossen van boten. Aan deze kade stond al het handelswaar te wachten voor transport, vandaar dat de handelaren en winkeliers hun pakhuizen, kantoren en winkels hier gevestigd hadden. Vroeger was het een drukke actieve plek, scheepslieden, straathandelaren en winkelende voetgangers. De Handelskade was ook de aanleg plek voor de ‘Ponchi’ Willemstad’s belangrijkste transportmiddel voor de bouw van de Koningin Emmabrug, s’ werelds enige draaiende drijvende houten brug, een indrukwekkende bezienswaardigheid. De brug is 168 meter lang en drijft op 16 pontons en draagt de bijnamen ‘Pontjesbrug’ en ‘The Swinging Old Lady’. De brug vanaf de Sint Annabaai verbindt de twee historische stadscentra; Punda en Otrobanda. Wanneer er een boot naar de haven moet kan de brug open en wordt er een gratis veerpont ingezet. Vlakbij de Handelskade vindt je ook de Drijvende Markt, een markt met bootjes uit Venezuela waar handelaren hun heerlijke Venezolaanse groente en fruit verkopen. Ontdek de mooiste plekjes op je last minute Curacao.

Bounty vakantie @ Curacao

Op je last minute Curacao zijn er prachtige stranden te vinden met een azuurblauwe zee. Geniet vanaf je strandbedje, drink je favoriete cocktails en geniet van de altijd aanwezige zon. Het warme weer zorgt ervoor dat je heerlijk zongebruind terugkomt van je last minute Curacao. Ben jij op zoek naar vakanties met prachtige bounty stranden kijk dan vooral ook even naar de Kreta vakanties!