Header afbeelding

Vakantie Cappadocië

Een vakantie Cappadocië wordt ongetwijfeld een van de gaafste herinneringen ooit. Aanschouw de prachtige natuur en droom weg bij de mooiste vergezichten. Een goedkope vakantie Cappadocië vind je bij weflycheap!

Check deze aanbieders voor een vakantie Cappadocië

Vakantie Cappadocië = betoverend mooi

Een vakantie Cappadocië is onbeschrijfelijk... Je hebt de foto vast wel eens voorbij zien komen: de lucht gevuld met luchtballonnen met een magische zonsondergang op de achtergrond... Dat bijzondere tafereel kun jij zelf gaan ontdekken tijdens een vakantie Cappadocië! Deze bestemming in Turkije heeft sprookjesachtige landschappen, een bruisende cultuur en een bijzondere geschiedenis.

Wist je dat het bijzondere landschap van Cappadocië op de UNESCO Werelderfgoed lijst staat? Reden genoeg om het zelf te aanschouwen tijdens een zonvakantie Cappadocië!

5x bezienswaardigheden vakantie Cappadocië

Je hoeft tijdens een vakantie Cappadocië niet stil te zitten. Er is hier zoveel moois te vinden! Misschien denk je aan Turkije wel meteen aan de grote all inclusive resorts met overvolle stranden... Een vakantie Cappadocië laat zien dat Turkije zoveel meer is dan alleen dat. Deze bezienswaardigheden zijn must-visits tijdens een vakantie Cappadocië!

  • Maak een ballonvaart boven de rotsformaties van Cappadocië
  • Bezoek de ondergrondse stad Derinkuyu
  • Bewonder of verblijf in de bijzondere plekjes Göreme en Ürgüp
  • Wandel door de valleien en grotten van Cappadocië 
  • Bezoek rivierstad Avanos

Luchtballonnen Cappadocië

Rondreis Cappadocië

Een populaire vorm van een vakantie Cappadocië is een rondreis. Tijdens een rondreis krijg je de kans om alle highlights van Cappadocië en haar omgeving te verkennen. Bij Corendon vind je een aantal van deze rondreizen door Turkije.

Deze unieke manier van vakantievieren maakt jouw vakantie Cappadocië heel speciaal. Cultuur, historie en natuur: je gaat het allemaal ontdekken en bewonderen tijdens een vakantie Cappadocië!

Last minute vakantie Cappadocië

Wil je een keer spontaan een vakantie Cappadocië of zoek je een slimme manier om geld te besparen op een reis naar Cappadocië? Houd dan goed onze last minute deals in de gaten! Met een last minute Turkije pak jij snel je koffers in en ga jij voor 'n prikkie op vakantie naar Cappadocië. Fijne vakantie!

FAQ's over een vakantie Cappadocië

Waar ligt Cappadocië?

Hoeveel dagen naar Cappadocië?

Wat is de beste reistijd voor een vakantie Cappadocië?

Kijk ook eens naar deze Turkse bestemmingen!

  1. Home
  2. cappadocie
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.