Header afbeelding

Last minute Schiermonnikoog

Een heerlijke last minute naar Schiermonnikoog wie wil dat nou niet? Even lekker uitwaaien op het strand, fietsen door de duinen, vliegeren en als het kan wat zonnestralen meepakken. Wij hebben voor jou de allerbeste deals naar Schiermonnikoog gevonden. Check it out!

Last minute vakantie op Schiermonnikoog

De last minutes op Schiermonnikoog vind je in alle soorten en maten. Zo kun je er verblijven in een comfortabel hotel, knus huisje of in een heuse safaritent. Vanuit het Groningse Lauwersoog ben je in ongeveer 45 minuten op het rustgevende Waddeneiland Schiermonnikoog. Hier profiteer je optimaal van alle rust omdat er geen auto's toegestaan zijn. Een last minute weekendje weg naar Schiermonnikoog staat in het teken van eindeloze wandelingen over het strand, een unieke boottocht over de Wadden en terrasjes pakken in de gelijknamige hoofdplaats Schiermonnikoog.

Nog meer waddeneilanden bezoeken? Je vertrekt ook gemakkelijk naar bijvoorbeeld Ameland of Terschelling op een last minute vakantie.

Boek nu last minute een huisje op Schiermonnikoog!

Een last minute huisje op Schiermonnikoog is perfect om eventjes helemaal te ontspannen. Deze huisjes zijn veelal gelegen in de duinen of aan de rand van het dorp. Ook zijn er diverse last minute huisjes op Schiermonnikoog waar je met je hond kunt verblijven. Dankzij de gastvrijheid van dit Waddeneiland en de comfortabele last minute huisjes aan zee zal je je ook gelijk thuis voelen.

Aanbieders van goedkope last minutes Schiermonnikoog

Wij werken samen met tal van aanbieders voor super goedkope last minutes naar Schiermonnikoog. Deze aanbieders tippen ons de beste deals en met onze eigen slimmigheidjes en technieken weten onze dealhunters de allerbeste last minute Schiermonnikoog deals voor jou te spotten. Hieronder een aantal aanbieders van vakanties naar Schiermonnikoog:

Duinen op Schiermonnikoog

Last minute op Schiermonnikoog

Last minute Schiermonnikoog met hond

Wat is er nou leuker dan samen met je hond te genieten van een goedkope last minute op Schiermonnikoog. Elk seizoen van het jaar heeft jou iets te bieden. Een last minute zomervakantie staat in het teken van waterpret met je hond en in de winter maak je mooie wandelingen door het winterlandschap van Schiermonnikoog. Wanneer ga jij last minute naar Schiermonnikoog met je hond?

De mooiste accommodaties op Schiermonnikoog

Tijdens je last minute vakantie Schiermonnikoog wil je natuurlijk verblijven in een heerlijke accommodatie. Wij hebben de beste accommodaties voor je op een rij gezeten. Zo kun jij in stijl genieten van jouw vakantie op Schiermonnikoog! Onze top 5: 

  1. Hotelsuites Ambrosijn
  2. Natuurhuisje: Safaritent
  3. Landal Vitam
  4. Hotel Brasseri
  5. Natuurhuisje: 6-persoons vakan

Zeehond op SchiermonnikoogLast minute op Schiermonnikoog

Naast Schiermonnikoog hebben we ook deals voor de andere Waddeneilanden!

Weet je nog niet zeker of je last minute naar Schiermonnikoog wilt en zit je wellicht te denken aan een van de andere Waddeneilanden? Check dan onze deals door op onderstaande bestemmingen te klikken!

  1. Home
  2. last minute schiermonnikoog
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.