Header afbeelding

Skyscanner tarievenzoeker

De allergoedkoopste vluchten vind je hier! Vlucht niet gevonden? Weflycheap kijkt zelf ook naar de goedkoopste vluchten via Skyscanner. Een overzicht van de goedkoopste Skyscanner vluchten vind je hier!    

Check hier jouw goedkope vluchten via Skyscanner!

 

 
Vind hier snel jouw vlucht via Skyscanner:  

Vind hier snel jouw vlucht via Skyscanner:  

 
Fantastische tips hoe je geld kunt besparen met Skyscanner!

  1. Gebruik de inspiratie kaart van Skyscanner om snel te zien waar je goedkoop heen kunt vliegen.
  2. Selecteer niet alleen Amsterdam, maar Nederland en kies voor naar: overal zo zie je de goedkoopste tickets vanaf Nederland.
  3. Vul bij de Skyscanner tool ook Düsseldorf in bij vertrekluchthaven (+ vertrek naar overal). Deze luchthaven is voor veel Nederlanders maar een halfuurtje langer rijden dan Amsterdam.
  4. Vul bij vertrek en terugkomst de hele maand of nog beter de 'goedkoopste maand' in zodat jij de goedkoopste vluchten via Skyscanner kunt zien!
  5. Maak je eigen vliegcombinaties door een extra vlucht toe te voegen. Zo kun je bijvoorbeeld een stedentrip New York combineren met een trip naar IJsland en nog steeds heel voordelig uit zijn!
  6. Volg Skyscanner op social media voor inspiratie. Dat scheelt zoeken!
  7. Volg weflycheap, want wij doen graag het zoekwerk voor jou! Hebben we een goedkoop ticket via Skyscanner, dan hoef je niet bang te zijn deze te missen!

Wat is Skyscanner?

Skyscanner is een meta vergelijker. Dat houdt in dat je bij Skyscanner zelf niks kan boeken. Ze werken samen met websites bij wie je de boeking wel kan maken. Skyscanner scant de prijzen op deze websites en vergelijkt ze met elkaar. Handig, want dan hoef jij dat niet meer zelf te doen. En dat scheelt tijd! 

Is Skyscanner betrouwbaar?

Skyscanner werkt alleen samen met betrouwbare websites. Dus het is niet mogelijk om te boeken op een website die duidelijk scam is. Want dan stond die niet in het overzicht van Skyscanner. Wel is er een groote verschil in customer service van de verschillende websites. Een aantal partijen heeft geen kantoor in Nederland en is lastiger te bereiken. Let hier goed op!

Hoe boek ik goedkope vliegtickets via Skyscanner?

Dat is simpel! Voer je vertrekluchthaven en je bestemming in. Selecteer een datum en klik op zoeken. Op Skyscanner zelf is dit nog makkelijker en kan je ook in een hele maand zoeken. Of zoek je bijvoorbeeld op bestemming "overal". Op die manier spot je snel de beste cheap tickets. 

Heeft Skyscanner ook een app?

Ja, Skyscanner heeft sinds 2013 een app. Download deze via de App store (Apple) of via de Play Store (Android). 

Kan ik ook hotels of huurauto's via Skyscanner boeken?

Dat kan! Skyscanner heeft ook een functionaliteit voor hotels en huurauto's. Voor hotels werkt het precies hetzelfde als Trivago

  1. Home
  2. skyscanner
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.