Vakantie Fuerteventura! Goedkoop naar de zon - weflycheap- weflycheap

Reizen binnen én buiten de EU - waar mogen we heen? Check hier alle bestemmingen!

fuerteventura

Vakantie Fuerteventura

'Sterke wind', de letterlijke vertaling van Fuerteventura. Met parelwitte stranden, helderblauw water en een heerlijke windje is dit dé plek voor surfers! Het is er vrijwel het hele jaar boven de 20 graden, heel veel zonuren en nauwelijks neerslag. Dit maakt Fuerteventura een heerlijke vakantiebestemming voor elk moment in het jaar. 

Goedkoop op vakantie naar Fuerteventura

Bezoek de Carribean van Europa en ga op vakantie naar Fuerteventura. Dit Canarische Eiland telt de meeste zonuren van Europa, ligt vol met heerlijke witte stranden, felblauw water en het hele jaar door aangename temperaturen. Dé perfecte plek voor een heerlijke zonvakantie of all inclusive Fuerteventura.

Nieuwsgierig naar de wat de andere buur eilanden te bieden hebben? Neem dan snel een kijkje op ons overzichtspagina van de Canarische Eilanden.

Surfvakantie Fuerteventura

Wat dacht je van een surfvakantie naar Fuerteventura? Gezien het op het eiland het hele jaar door waait, maakt dit het dé ideale plek om te leren surfen of om je surfskills weer op te krikken. Het is een paradijs voor wind- en kitesurfers. In de badplaats Costa Calma worden jaarlijks de Grand-Prix wereldkampioenschappen windsurfen georganiseerd.

De stranden Playa del Castillo en Playa Blanca liggen beide aan een baai waar de golven erg hoog zijn en er zijn veel surfscholen die jou alles leren over surfen. Is surfen jouw ding en wil je meer zien van de Canarische Eilanden? Bekijk dan onze opties voor buur eiland Gran Canaria!

Landschap Fuerteventura

Het landschap op Fuerteventura is divers. Ook voor de natuurliefhebbers is dit een super leuke plek om je vakantie te vieren. Op het eiland zijn veel bergen en heuvels te vinden die zijn ontstaan door vroegere lavastromen. Ook zijn er veel duinen te vinden die zijn ontstaan door overgewaaid zand.

In Parque National de Jandía zie de vulkanische oorsprong van het eiland en is een heerlijke plek om door heen te wandelen. Zin in een stevige bergwandeling? Beklim dan de 800 meter hoge Pico de la Zarza. Vanaf de top van de berg heb je een panoramisch uitzicht over het eiland!

fuerteventura kustlijn

Vliegen naar Fuerteventura

In slechts 4,5 uur vliegen ben je op Fuerteventura. Het eiland wordt steeds populairder en er zijn dan ook steeds meer vliegtuigmaatschappijen die vliegen op Fuerteventura. Wij zullen voor jou altijd de beste prijs selecteren! Wil je last minute nog naar Fuerteventura? Neem dan een kijkje op onze last minute Fuerteventura pagina.

Mis nooit meer een topdeal!