Ontdek het paradijselijk Bonaire

Terwijl je tijdens jouw vakantie Bonaire op het strand ligt te relaxen en over de azuurblauwe zee kijkt, kan het zijn dat er een flamingo in beeld komt. Dit prachtige roze dier steekt mooi af tegen de blauwe oceaan. Je schiet hier de meest perfecte plaatjes! Bonaire is niet in het bezig van kilometers lange stranden zoals op Aruba. De stranden zijn klein en ieder strand heeft zijn eigen karakter en identiteit. Sommige stranden zijn rustig en vooral heel populair bij families en andere stranden vind je allerlei beachbars en hippe restaurants. Voor ieder wat wils!

Kralendijk

Kralendijk is de hoofdstad van Bonaire. Tijdens jouw vakantie Bonaire kun je deze stad ook eigenlijk niet overslaan. Kralendijk is het politieke, culturele maar ook zakelijke hart van het Caribische eiland. In Kralendijk zijn vele leuke restaurants en barretjes te vinden. De meeste restaurantjes hanteren een Frans georiënteerde menukaart, met veel vis, kreeft, oesters maar ook het mooiste vlees. Vroeger waren er in Bonaire meerdere dorpen, maar doordat Kralendorp is gegroeid vormen de buitenwijken en het centrum van Kralendijk nu de hoofdstad van Bonaire. Deze levendige hoofdstad is dus echt niet te missen tijdens jouw Bonaire vakantie.

Onderwaterwereld

Niet alleen op het land is het mooi, de onderwaterwereld is ook adembenemend. Bonaire wordt niet voor niets Divers Paradise genoemd! Rond het eiland ligt aan ongeveer 300 km koraalrif met de daarbij horende flora en fauna. Met meer dan 85 erkende duikplaatsen is het niet gek dat Bonaire wordt gezien als één van de topbestemmingen ter wereld! De koraalriffen van Bonaire vormen de leefomgeving van verschillende tropische vissen, zeepaardjes, schildpadden en nog veel meer. En doordat Bonaire niet in de oorkaanzone valt, is het koraal van goede kwaliteit en nog volledig intact.

Activiteiten tijdens vakantie Bonaire

  • Ga tijdens jouw vakantie Bonaire Snorkelen bij 1000 steps!
  • Ontdek Klein Bonaire op een dagtour
  • Verken National Park Slagbaai met de auto
  • Tijdens je vakantie Bonaire verkennen op de fiets
  • Middag/avond Kralendijk

Liever een last minute deal naar Bonaire? Klik dan hier of kijk voor meer tropische landen of vakantiedeals op: Curacao, Aruba,