kerstmarkten nederland

Top 10 leukste kerstmarkten van Nederland

Weflycheap heeft voor jou de leukste kerstmarkten in Nederland op een rijtje gezet! Shop de mooiste kerstcadeaus, schaats een rondje op de ijsbaan en proef overheerlijke chocolademelk. Ben jij al in de kerststemming?

1. Dé kerststad van Nederland: Valkenburg

📅 18 november 2022 t/m 8 januari 2023

Valkenburg is bij uitstek geschikt als decor voor de gezelligste kerstmarkten. Dit unieke stadje aan de Geul biedt jaarlijks diverse kerstmarkten. Bezoek bijvoorbeeld de bijzondere kerstmarkten in de Gemeentegrot en Fluweelengrot. Sla ook zeker Winter Wonderland, Santa’s Village en de Landal Christmas Parade niet over.

Accommodaties in Valkenburg

2. Country & Christmas Fair bij Utrecht

📅 22 t/m 27 november 2022

In de statige tuinen van Kasteel de Haar nabij de stad Utrecht vind je de Country & Christmas Fair. Slenter langs prachtige stands met kerstcadeaus, brocante, sieraden en delicatessen. Op koude avonden warm je jezelf bij de vuurkorven, onder het genot van een kop Glühwein. Wanneer bezoek jij de kerstmarkt in Utrecht?

Accommodaties in Utrecht

Kerstmarkt Maastricht

Kerstmarkt in Maastricht

3. Kerstmarkt in Maastricht

📅 26 november t/m 31 december 2022

Magisch Maastricht is wederom het toneel voor een van de gezelligste kerstmarkten van Nederland. Terwijl je de leukste accessoires shopt, vermaken de kinderen zich op de schaatsbaan en in het reuzenrad. Er zijn genoeg redenen om de kerstmarkt in Maastricht te bezoeken!

Accommodaties in Maastricht

4. Dickens Festijn in Deventer

📅 10 & 11 december 2022

Hanzestad Deventer heeft misschien wel het meest unieke evenement van Nederland: het Charles Dickens festijn. Herleef oude tijden in de prachtig aangeklede stad, met maar liefst 1.000 acteurs, vele lampjes, muziek en lekkernijen uit de tijd van Charles Dickens. De kerstmarkt in Deventer vind je onder de toren bij het Grote Kerkhof.

Accommodaties in Deventer

5. Ice Village in Amsterdam

📅 14 t/m 26 december 2022

Met 45 verschillende stands en het Rijksmuseum in de achtergrond, is deze kerstmarkt in Amsterdam een must-visit! Schaats door een magisch winterlandschap en shop de leukste cadeautjes voor de feestdagen.

Accommodaties in Amsterdam

Kerst Amsterdam

Kerst in Amsterdam

6. Royal Christmas Fair in Den Haag

📅 8 t/m 23 december 2022

Aan het Lange Voorhout vind je de sfeervolle Royal Christmas Fair. Bewonder duizenden lichtjes en meer dan honderd kersthuisjes. Daarnaast zijn er tal van georganiseerde activiteiten voor jong en oud op deze kerstmarkt in Den Haag!

Accommodaties in Den Haag

7. Kerstmarkt in Haarlem

📅 9 t/m 11 december 2022

Op de kerstmarkt in Haarlem is een groot aanbod aan leuke kerstkraampjes te bewonderen. Wandel over de grote markt en luister naar een koorconcert in het stadhuis van Haarlem.

Accommodaties in Haarlem

8. Kerstmarkt in Leiden

📅 14 t/m 24 december 2022

Historisch Leiden heeft iedere jaar een wel héél unieke kerstmarkt, namelijk drijvend op de stadsgracht. De omliggende grachtenpanden en schaatsbaan zorgen voor een ultieme kerstsfeer op de kerstmarkt in Leiden. Zeker een bezoekje waard…

Accommodaties in Leiden

Kerst Leiden

Kerst in Leiden

9. Castle Christmas Fair in Velsen

📅 17 t/m 20 november 2022

De kerstmarkt in Velsen is dé kerst- en lifestyle fair. Je vindt er prachtige aangeklede stands, koek en zopie, workshops en kerstkoren. Er is voor ieder wat wils op de historische Buitenplaats Beeckestijn in Velsen-Zuid!

Accommodaties in Velsen

10. Kerstmarkt in Vesting Bourtange

📅 Drie weekenden in december 2022

De eerste drie weekenden van december bezoek je een prachtige kerstmarkt in vestingstadje Bourtange in Groningen. Proef de gezelligheid rond de grote kerstboom op het Marktplein en koop de leukste hebbedingetjes uit een ruim kerstassortiment.

Accommodaties in Bourtange

Tip: bezoek de kerstmarkten in België en Duitsland of ontdek een andere leuke kerstmarkt in Europa.

Veelgestelde vragen over kerstmarkten in Nederland

Waar is de grootste kerstmarkt in Nederland?

Wat is de leukste kerstmarkt in Nederland?

Welke kerstmarkt gaat door in Nederland?

Waar zijn er kerstmarkten in Nederland?

Leuke steden voor een kerstarrangement

Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!