Op vakantie naar Curaçao?

Curaçao is het grootste eiland van de voormalige Nederlandse Antillen en er is enorm veel te zien en te beleven op het prachtige eiland! Curaçao staat onder de meeste toeristen bekend als een heerlijke en ontspannen bestemming. Zwem in de kraakheldere zee, chill op het witte zandstrand, bezoek Willemstad, bewonder de mooie gekleurde huisjes en drink cocktails in de gezellige beachbars. Huur een auto voor een roadtrip of daag je zelf uit met verschillende watersporten die worden aangeboden. Wij durven je wel te beloven: jij zult je hier op en top vermaken!

Bezienswaardigheden Curaçao

Er is zo veel te doen, te zien en te beleven op prachtig Curaçao! Wist je bijvoorbeeld dat er maar liefst 65 erkende duikplekken zijn? Perfect voor onderwaterliefhebbers! Ook als natuurliefhebber zit je hier op het juiste adres, want de natuur op Curaçao is erg veelzijdig. Verder staat het eiland natuurlijk garant voor witte stranden, een mega heldere zee, veel zon en temperaturen rond de 30 graden. Aan je zomerkleurtje werken kan hier dus perfect!

Verder zijn er nog een paar absolute TOP bezienswaardigheden die jij echt niet wilt missen. Wij hebben onze favorieten voor je op een rijtje gezet:

  • Bezoek klein Curaçao! Reis per boot en maak er een onvergetelijke dag van
  • Beklim de Christoffelberg en daag jezelf uit!
  • Bezoek bounty strand Cas Abou en kom helemaal tot rust
  • Doe een dansje op Mambo Beach en zie de zon opkomen
  • Ga op de foto met de welbekende gekleurde huisjes in Willemstad!
  • Bewonder eeuwenoude rotstekeningen, prachtige rotsformaties & MEER bij de grotten van Hato

Je begrijpt: Curaçao staat bij veel Nederlanders bovenaan de bucketlist! Kan jij jouw perfecte vakantie toch niet vinden? Neem dan even een kijkje naar ons aanbod voor Aruba en Bonaire. Ook absolute TOP bounty bestemmingen!

Bon bini op Curaçao!