Herfstvakantie

Het wordt eerder donker, de lucht is grijs, de regendruppels vallen naar beneden en toch heeft de herfst iets leuks! De herfstvakantie is misschien wel de meest knusse vakantie die er is. Lekker op de bank met een kopje thee of warme chocolademelk, filmpje kijken onder een warm dekentje. Maar je kan er natuurlijk ook op uit gaan! Ga je een dagje weg of boek je een vakantie? Aan jou de keuze.

Dagje weg in eigen land

Ga  een dagje met het hele gezin naar een pretpark. Een pretpark staat garant voor een hele hoop plezier. Smeer wat boterhammen voor onderweg, koop je entree ticket, pak de plattegrond van het park erbij en ga op pad! Ga voor de supersnelle achtbanen, spetteren in de wildwaterbanen, griezelen in de spookhuizen of ronddraaien in het reuzenrad. Aan het eind van de dag strijk je neer in een van de vele restaurants. Een mega gezellige familie dag. En ohja, tegenwoordig hebben ook steeds meer attractieparken een overdekt gedeelte voor als het regent…

Weekje weg in eigen land

Een week op een vakantiepark is een perfecte manier om de familieband nog meer te versterken. Vertoef een week in een bungalowhuisje: ontbijt uitgebreid, maak boswandelingen, geniet van de herfstgeuren, verzamel dennenappels, neem een duik in het zwembad, ga kaasfonduen en speel een heleboel spelletjes. Zo kom je de herfstvakantie zeker door!

Op vakantie in de herfstvakantie

De herfstvakantie is een goede tijd van het jaar om op stedentrip te gaan. Ga naar Barcelona, Rome of Parijs. Vaak is het in deze steden ook nog eens lekker weer en een stuk betaalbaarder dan in de zomer! Liever wat verder weg? Ook dat kan in de herfstvakantie. Vlucht weg van het regenachtige weer en zoek de zon op! Portugal, Turkije, Spanje, de Canarische Eilanden of de Caribbean.

 

Kortom, je hoeft je in de herfstvakantie zeker niet te vervelen!