Header afbeelding

Fly and Drive vakantie

Comfortabel reizen per vliegtuig maar tóch het gemak van een eigen auto op je bestemming? Dan zijn fly and drives wat jij zoekt! Haal je huurauto op bij aankomst op de luchthaven en verken je favoriete land, eiland of streek terwijl je lekker rondscheurt. Weflycheap biedt fly and drive aan binnen én buiten Europa tegen de voordeligste tarieven! Het is dus tijd om dromen te gaan verwerkelijken. Fly and drives naar Portugal, Amerika, Spanje, Zuid-Afrika en nog véél meer bestemmingen vind je hier.

Fly and drive vakantie

De beste manier om écht kennis te maken met een vakantiebestemming is natuurlijk per auto! Maar wij snappen ook wel dat je niet naar Amerika of Afrika gaat rijden… Daarom bieden wij een uitgebreid aanbod aan fly and drive vakanties! Je vliegt naar je bestemming, haalt je huurauto op van het vliegveld en rijdt gedurende je vakantie lekker rond door de omgeving. En aan het einde van de vakantie? Dan lever je de auto gewoon weer gemakkelijk in op de luchthaven! Wil je liever op vakantie in Europa maar alsnog genieten van het gemak van een vliegreis? Ook dan zit je hier goed, want Weflycheap biedt ook enorm veel fly & drive vakanties binnen ons eigen continent. Portugal, Spanje, Italië, Frankrijk… Noem maar op. We hebben het allemaal!

Het gemak van een fly & drive vakantie

Bekende hoogtepunten, prachtige natuur, historische steden en authentieke dorpjes: je hoeft er niks van te missen! Geen gedoe meer met het openbaar vervoer of taxi’s die te laat komen; met je eigen huurauto verken je op je eigen gemak de omgeving! Ook scheelt het boeken van een fly & drive vakantie je een heleboel werk: je hotel(s), vliegreis en auto zijn namelijk allemaal al geregeld. Ook met kinderen is een fly & drive heel goed te doen! Kids lekker op de achterbank en papa en mama voorin, dat is natuurlijk super gezellig. Wat dacht je van een spelletje ‘ik ga op reis en neem mee’ of ‘ik zie, ik zie wat jij niet ziet’? Kijk ook even op onze pagina vol met gezinsvakanties!

Diverse fly & drives vakanties

Of je nou voor een fly & drive vakantie binnen Europa kiest, of voor een fly & drive aan de andere kant van de andere wereld, Weflycheap biedt het allemaal. Daarnaast kan je ook nog eens kiezen tussen vakanties waar je op één bestemming blijft en op eigen gemakje de bestemming kan verkennen, maar we bieden ook diverse rondreizen. Een roadtrip, zo noemen we dat! Je verblijft dan in verschillende hotels die je bereikt per auto. De reis is dus al helemaal uitgestippeld! Genieten gaat nou eenmaal nét wat makkelijker als alles tot in de puntjes verzorgd is. Karin's Choice, Hotiq en Eliza was Here staan ook bekend om haar Fly & Drives, bijna alle vakanties zijn namelijk inclusief autohuur!

De 5 meest populaires Fly and Drive vakanties

1. Fly Drive Portugal

Portugal is het perfecte Fly and Drive land! Met goede wegen, prachtige vergezichten & de mooiste bed & breakfasts komt je ogen en oren tekort. Tel daarbij op de uitmuntende Portugese keuken en je hebt een Fly and Drive zijn weerga niet kent. En bonus, voor een bedrag van ongeveer €350 per persoon kan jij al een Fly and Drive boeken inclusief vluchten, accommodaties & huurauto. 

2. Fly Drive Sicilië

Bella Italia! Ben je nog nooit in het uiterste zuiden van Italië geweest? Dan wordt het hoog tijd! Het zuiden is namelijk echt een stap terug in de tijd & het is super authentiek. Hier is het massatoerisme nog minder aanwezig, maar zie je de natuur in optima forma. En met een heerlijke pizza nippend aan een koud Italiaans wijntje gevolgd door een panna cotta is het leven hier gewoon goed. 

3. Fly Drive Andalusië

Andalusië in Spanje is weerzinwekkend mooi! Hoge bergen, oude steden en bochtige wegen. En altijd dichtbij publiekstrekkers zoals Cordoba, Sevilla & Malaga. Hier verveel jij je nooit! De autoritten die je hier kan maken brengen wel enige uitdaging met zich mee. Sommige wegen zijn namelijk stijl met diepe afgronden. Maar als je het eenmaal onder de knie hebt, ontdek je de schoonheid van Andalusië al snel. 

4. Fly Drive Sardinië

Blauwer dan blauw. Je hoeft er niet voor naar de Malediven, maar het kan op Sardinië? Huh? Ja echt! Op Sardinië is de zee op sommige plekken zo kraakhelder dat je je waant op De Malediven of een ander tropisch eiland. En denk je dat Sardinië klein is? Dan heb je het mis! Qua oppervlak is dit eiland bijna even groot als Nederland. Cultuur, natuur, ontspanning en de zon. Dat omschrijft Sardinië. En door de grote afstanden en het verschil in rijkdom, perfect voor een Fly and Drive. 

5. Fly Drive Amerika

De USA is natuurlijk het roadtrip land bij uitstek. Grote en brede wegen, Route 66 en fastfoodketens waar je ook kijkt. Fascinerend om te zien en mee te maken. Ons advies is wel om een camper te huren voor deze roadtrip, dat is toch net wat specialer dan met de auto. En de camper parkeer je tijdens je reis zeker ook wel een paar keer voor een typisch motel. Op deze manier pak je ook die ervaring mee. Ultieme tip: Route 66!

Fly Drive Amerika

 

  1. Home
  2. fly and drive
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.