De KLM Werelddealweken zijn het beste moment om jouw KLM vluchten te boeken naar verschillende mooie bestemmingen. Tijdens de KLM werelddeal weken 2020 betaal je namelijk aanzienlijk minder voor je vlucht. Een uitgelezen kans om naar de meest mooie bestemmingen te vliegen met wereldkorting!

Goed nieuws! De KLM werelddeal weken zijn NU begonnen!

TIP: tijdens de KLM Werelddeal Weken is het ook mogelijk om een KLM Flight Bundle (meerdere tickets ineens) te kopen. Dat kan bijvoorbeeld naar een selectie bestemmingen zijn. Ook krijg je wereldkorting op World Business Class tickets. Krijg tijdens de KLM Werelddeal Weken korting tot wel 60% op je vlucht.

Wanneer zijn de KLM Werelddeal Weken?

De KLM Werelddeal Weken zijn twee maal per jaar, vaak eind december of begin januari en eind augustus of begin september. De KLM Werelddeal weken duren vaak twee weken maar zijn in het verleden ook verlengt geweest. Met onze ervaring weten we precies wanneer de KLM Werelddeal weken gaan beginnen. Houd deze deze pagina over de KLM Werelddeal weken dus goed in de gaten! Zijn de KLM Werelddeal Weken nog niet begonnen? Treur niet! Via onderstaande link zie je snel welke andere goedkope vliegtickets wij allemaal hebben gevonden!

Check dan onze ticket-aanbiedingen! >>
   

Als eerste op de hoogte van de Werelddealweken 2020?

Wil jij als eerste weten wanneer de KLM Werelddeal weken weer gaan beginnen? Wij krijgen al voordat de KLM Werelddealweken beginnen een seintje, en kunnen jou dus als eerste op de hoogste stellen! Schrijf je in voor de WeFlyCheap nieuwsbrief & ontvang een berichtje van ons zodra de KLM Werelddealweken weer van start gaan. Zo boek jij je vliegtickets met heel veel korting!

Hoelang duren de KLM Wereld Dealweken 2020?

De afgelopen jaren zijn de KLM Werelddeal Weken altijd tussen de twee en drie weken geweest. Het is wel zo dat het regelmatig gebeurd dat bepaalde vliegtickets al vroeg uitverkocht raken, en dat is natuurlijk zonde. Wees slim, en lees hieronder onze tips! 😉
    

KLM Werelddeal Weken Tips

Uiteraard wil jij zo goedkoop mogelijk vliegtickets scoren en daarvoor hebben we de volgende 2 tips voor je:

 1. Tip 1: wees er snel bij!

Onze ervaring is dat vliegtickets tijdens de KLM Werelddealweken al vroeg uitverkocht raken. Om die reden is het slim om er op tijd bij te zijn, want de tickets zullen nooit goedkoper worden na de eerste dag. Als jij dus boekt op een van de eerste dagen, dan ben je sowieso verzekerd van een goede prijs.

 1. Tip 2: kies een andere vertrekluchthaven

Tijdens de KLM Werelddeal Weken zijn er geweldige voordelen te behalen, soms tot wel 60%. Maar er is nog een trucje… Vlieg vanuit België of Duitsland en bespaar nog eens honderden euro’s op je reis! Deze acties bij onze buurlanden worden World Sale genoemd. Let bij het boeken op de uitvoerende luchtvaartmaatschappij, wanneer je met partnermaatschappij Air-France vliegt kost het vliegen naar een bestemming misschien meer tijd!
   

Meer over de KLM Werelddealweken 2020

Vliegtuig van KLMWil jij er even goedkoop tussenuit? Eindelijk die heerlijke trip naar een ver land maken? De KLM Werelddeal weken is de uitgelezen mogelijkheid om je misschien wel lang gekoesterde wens in vervulling te laten gaan! Hieronder meer over de KLM werelddealweken.

KLM Werelddeal inspiratie

In vorige edities van de KLM Werelddealweken zaten er mooie reizen tussen naar de Caraïben, Noord en Zuid-Amerika, het Midden-Oosten, Afrika, Azië of blijf lekker in Europa. Maar wacht niet te lang want OP=OP! Bekijk ook de mooie citytrips naar bijvoorbeeld Barcelona, London, Lissabon of Berlijn.

KLM Werelddeal voorwaarden

Je kunt er voor kiezen om op meerdere data te vliegen met vertrek vanaf Amsterdam (AMS). Als je meer geld wil besparen boek dan vanaf andere luchthavens bij de zuider- en oosterburen. Je mag 1 stuk handbagage (max 12kg) meenemen en 1 stuk ruimbagage (max 23kg) afhankelijk van de bestemming. Aan boord worden maaltijden en drankjes aangeboden. De extra bijkomende kosten zijn €10 reserveringskosten.

Bestemmingen KLM Werelddealweken

We weten helaas nog niet precies de prijzen die je kunt verwachten, omdat deze elke keer anders zijn. Maar we weten wel ongeveer de prijzen van verschillende bestemmingen. Hier een aantal voorbeelden.

Naar de KLM Werelddealweken 2020!>>

 • Toronto vanaf €348,-
 • Curacao vanaf €489,-
 • Las Vegas vanaf €549,-
 • New York vanaf €319,-
 • Bali vanaf €559,-
 • Bangkok vanaf €549,-
 • Singapore vanaf €599,-
 • Kaapstad vanaf €699,-
 • Johannesburg vanaf €519,-
 • Dubai vanaf €469,-
 • En meer!

Duurzaam vliegen

KLM is een luchtvaartmaatschappij die er alles aan doet om het vliegen zo duurzaam mogelijk te maken. TIP: compenseer je CO2 op je vlucht om het nog duurzamer te maken.