KLM Werelddeal Weken 2021 (Tip!) - Wanneer zijn ze? - weflycheap.nl

Yes, we mogen weer! Lees hier alles over welke bestemmingen weer te boeken zijn

KLM werelddealweken

KLM Werelddeal Weken 2021 | De allerbeste aanbiedingen!

Goedkoop vliegen tijdens de KLM Werelddeal Weken 2021

De KLM Werelddealweken zijn het beste moment om jouw KLM vluchten te boeken naar verschillende mooie bestemmingen. Tijdens de KLM Werelddeal Weken 2021 betaal je namelijk aanzienlijk minder voor je vlucht. Een uitgelezen kans om naar de meest mooie bestemmingen te vliegen met wereldkorting! Check ook de Transavia Sale voor de beste Transavia aanbiedingen. 

Wanneer zijn de KLM Werelddeal Weken?

De KLM Werelddeal Weken zijn twee maal per jaar, vaak eind december of begin januari en eind augustus of begin september. De KLM Werelddeal Weken duren vaak twee weken maar zijn in het verleden ook verlengd geweest. Met onze ervaring weten we precies wanneer de KLM Werelddeal weken gaan beginnen. Houd deze pagina over de KLM Werelddeal weken dus goed in de gaten! Zijn de KLM Werelddeal Weken nog niet begonnen? Treur niet! Via onderstaande link zie je snel welke andere goedkope vliegtickets wij allemaal hebben gevonden! Check ze hier!

Update: de KLM Werelddeal Weken gaan in 2021 niet meer plaats vinden! Volg ons om op de hoogte te blijven van de Werelddeal Weken in 2022. Wel zijn er nu KLM Flexdeals die je goedkoop kan boeken. 

Als eerste op de hoogte van de Werelddeal Weken 2021?

Wil jij als eerste weten wanneer de KLM Werelddeal Weken 2021 weer gaan beginnen? Wij krijgen al voordat de KLM Werelddeal Weken beginnen een seintje, en kunnen jou dus als eerste op de hoogste stellen! Schrijf je hier in voor de weflycheap nieuwsbrief & ontvang een berichtje van ons zodra de KLM Werelddeal Weken weer van start gaan. Zo boek jij je vliegtickets met heel veel korting!

Hoelang duren de KLM Wereld Dealweken 2021?

De afgelopen jaren zijn de KLM Werelddeal Weken altijd tussen de twee en drie weken geweest. Het is wel zo dat het regelmatig gebeurd dat bepaalde vliegtickets al vroeg uitverkocht raken, en dat is natuurlijk zonde. Wees slim, en lees hieronder onze tips! ;)  

Tips voor de KLM Werelddeal Weken 

Uiteraard wil jij zo goedkoop mogelijk vliegtickets scoren en daarvoor hebben we de volgende 2 tips voor je:

 • Tip 1: wees er snel bij! Onze ervaring is dat vliegtickets tijdens de KLM Werelddeal Weken al vroeg uitverkocht raken. Om die reden is het slim om er op tijd bij te zijn, want de tickets zullen nooit goedkoper worden na de eerste dag. Als jij dus boekt op een van de eerste dagen, dan ben je sowieso verzekerd van een goede prijs.

 • Tip 2: kies een andere vertrekluchthaven Tijdens de KLM Werelddeal Weken zijn er geweldige voordelen te behalen, soms tot wel 60%. Maar er is nog een trucje… Vlieg vanuit België of Duitsland en bespaar nog eens honderden euro’s op je reis! Deze acties bij onze buurlanden worden World Sale genoemd. Let bij het boeken op de uitvoerende luchtvaartmaatschappij, wanneer je met partnermaatschappij Air-France vliegt kost het vliegen naar een bestemming misschien meer tijd!

 • TIP 3: tijdens de KLM Werelddeal Weken is het ook mogelijk om een KLM Flight Bundle (meerdere tickets ineen) te kopen. Dat kan bijvoorbeeld naar een selectie bestemmingen zijn. Ook krijg je wereldkorting op World Business Class tickets. Krijg tijdens de KLM Werelddeal Weken korting tot wel 60% op je vlucht.

Goedkoop vliegen met KLM Werelddeal Weken 2021

Wil jij er even goedkoop tussenuit? Eindelijk die heerlijke trip naar een ver land maken? De KLM Werelddeal Weken is de uitgelezen mogelijkheid om je misschien wel lang gekoesterde wens in vervulling te laten gaan! Hieronder meer over de KLM Werelddeal Weken.

KLM Werelddeal Weken inspiratie

In vorige edities van de KLM Werelddeal Weken zaten er mooie reizen tussen naar de Caraïben, Noord en Zuid-Amerika, het Midden-Oosten, Afrika, Azië of blijf lekker in Europa. Maar wacht niet te lang want OP=OP! Bekijk ook de mooie citytrips naar bijvoorbeeld Barcelona, London, Lissabon of Berlijn.

KLM Werelddeal voorwaarden

Je kunt er voor kiezen om op meerdere data te vliegen met vertrek vanaf Amsterdam (AMS). Als je meer geld wil besparen boek dan vanaf andere luchthavens bij de zuider- en oosterburen. Je mag 1 stuk handbagage (max 12kg) meenemen en 1 stuk ruimbagage (max 23kg) afhankelijk van de bestemming. Aan boord worden maaltijden en drankjes aangeboden. De extra bijkomende kosten zijn €10 reserveringskosten.

Bestemmingen KLM Werelddealweken

We weten helaas nog niet precies de prijzen die je kunt verwachten, omdat deze elke keer anders zijn. Maar we weten wel ongeveer de prijzen van verschillende bestemmingen van  de KLM Werelddealweken. Hier een aantal voorbeelden:

 • Toronto vanaf €348,-

 • Curacao vanaf €489,-

 • Las Vegas vanaf €549,-

 • New York vanaf €319,-

 • Bali vanaf €559,-

 • Bangkok vanaf €549,-

 • Singapore vanaf €599,-

 • Kaapstad vanaf €699,-

 • Johannesburg vanaf €519,-

 • Dubai vanaf €469,-

 • En meer!

Duurzaam vliegen

KLM is een luchtvaartmaatschappij die er alles aan doet om het vliegen zo duurzaam mogelijk te maken.

TIP: compenseer je CO2 op je vlucht om het nog duurzamer te maken.

FAQ

Wanneer zijn de Werelddealweken van KLM?

De Wereldealweken van KLM zijn meest in januari en september. De exacte start verschilt elk jaar en wordt altijd tot op het laatste moment geheim gehouden. 

Hoe lang duren de Werelddealweken van KLM?

De Werelddealweken van KLM duren meestal een ruime 2 weken. Genoeg tijd dus om jouw voordelige tickets te boeken. 

Hoe goed zijn de aanbiedingen tijdens de Werelddealweken?

De aanbiedingen van KLM zijn zeker wel scherp. Sommige kortingen lopen op tot wel 25% op de reguliere prijs. Op Europese bestemmingen zijn de kortingen een stuk lager. 

Welke bestemmingen zijn meestal in de aanbieding tijdens de Werelddealweken?

Meest zijn New York, Bali, Curaçao, Aruba, Bangkok, Berlijn, Zuid-Afrika en nog veel meer bestemmingen in de aanbieding!

Welke bagage is inbegrepen tijdens een boeking bij KLM?

Op Europese en intercontinentale vluchten is 1 stuk handbagage en 1 accesoire (bv een handtas of een laptoptas) inbegrepen, met een maximum van 12 kg in totaal. 

Wat zijn de boekingskosten tijdens de Werelddealweken?

De boekingskosten zijn tijdens de Werelddealweken €10 per boeking. Dit is hetzelfde bedrag als buiten de Werelddealweken van KLM om. 

Mis nooit meer een topdeal!