Header afbeelding

KLM Real Deal Dagen 2024

Heb jij die ene verre reis of stedentrip nog niet geboekt? Dan is nu je kans! Met de KLM Real Deal Dagen kan jij veel geld besparen op vliegtickets naar je favoriete bestemmingen. Let's fly!

KLM Werelddeal Weken zijn nu de KLM Real Deal Dagen!

Wil jij voor een bodemprijsje vliegen naar je favoriete bucketlist bestemming? Boek je vluchten dan tijdens de KLM Real Deal Dagen! Tijdens deze dagen kan jij profiteren van hoge kortingen op vluchten naar o.a. Dubai, New York, Aruba, maar ook op vluchten voor Europese stedentrips.

Dus wil jij verzekerd zijn van extra voordelige vluchten, boek je vakantie dan tijdens de Real Deal Dagen van KLM!

Wanneer zijn de KLM Real Deal Dagen?

Het is nog niet bekend wanneer de KLM Real Deal Dagen weer starten. Kijkend naar voorgaande jaren, beginnen ze waarschijnlijk weer in januari.

KLM Real Deal Dagen = véél geld besparen

De KLM Real Deal Dagen campagne is de gloednieuwe vervanger van de zo geliefde KLM Werelddeal Weken. Tijdens deze actie kun je veel geld besparen op maar liefst 50 verschillende Europese & internationale bestemmingen! Er is een grote kans dat je nu vluchten kan boeken naar jouw favoriete bestemming met veel voordeel. Dat is chill!

Populaire bestemmingen tijdens de Real Deal Dagen - Top 8

  1. Bonaire
  2. Las Vegas
  3. Dubai
  4. Barcelona
  5. New York City
  6. Kaapstad
  7. Kopenhagen
  8. Curaçao

De KLM Real Deal Dagen starten op donderdag 11 januari 2024 en eindigen op woensdag 24 januari 2024.

KLM Real Deal Dagen Kaapstad
Boek tijdens de KLM Real Deal Dagen en vlieg extra voordelig naar bijvoorbeeld Kaapstad!

Dit is waarom jij moet boeken bij KLM:

1. Rechtstreekse vluchten naar 150+ bestemmingen

KLM biedt rechtstreekse vluchten naar meer dan 150 bestemmingen, zowel binnen als buiten Europa. Van super populaire zoals Bali, New York, Curaçao, Las Vegas en Tokio, tot meer lokale bestemmingen.

2. Gratis annuleren binnen 24 uur

Plannen veranderen soms. Bij KLM kun je je vlucht binnen 24 uur na het boeken kosteloos annuleren, zonder extra kosten. Je kunt zelfs een optie op een vlucht nemen tegen een kleine bijbetaling, zodat je rustig kunt nadenken over je boeking zonder onverwachte verrassingen.

3. Flexibele vertrektijden

Bij KLM kun je vaak kiezen uit verschillende vertrektijden, zodat je vlucht perfect aansluit op jouw reisplannen.

4. Foutje in je naam? Geen probleem

Als je een spelfout hebt gemaakt in je naam of als de naam niet overeenkomt met je paspoort, rekent KLM geen extra kosten voor het aanpassen hiervan. Zij begrijpen dat een menselijke vergissing kan gebeuren en staan klaar om je te helpen zonder extra gedoe.

5. Vlieg meer & profiteer!

Als frequente vlieger loont het om deel te nemen aan het Flying Blue-programma. Bij elke vlucht met KLM of een partnermaatschappij spaar je Miles, die je kunt inwisselen voor reward tickets, exclusieve extra's en korting op verschillende producten en diensten. Hoe vaker je vliegt, hoe hoger je deelnemersniveau (Silver, Gold of Platinum) en des te meer exclusieve voordelen en kortingen je ontvangt.

6. Wees altijd op de hoogte

KLM houdt je vanaf het moment van boeken tot het moment van vertrek op de hoogte van alle updates met betrekking tot jouw vlucht. Of het nu gaat om gate-wijzigingen, vertragingen of geannuleerde vluchten, je blijft goed geïnformeerd. Bij geannuleerde vluchten zorgt KLM ervoor dat je snel wordt omgeboekt naar de eerste beschikbare vlucht en zelfs in het geval van een langere vertraging sta je er niet alleen voor.

Nieuw bij KLM: De Duurzame Brandstof Bonus

KLM neemt graag het voortouw als het gaat om een duurzamere toekomst voor de luchtvaart in Nederland. Momenteel investeert KLM volop in duurzame brandstof en jij kunt hier ook je steentje aan bijdragen! Kies je ervoor om tijdens de Real Deal Dagen voor een bijdrage aan het duurzame brandstof programma dan verdubbelt KLM dit bedrag met de Duurzame Brandstof Bonus. Dat is tof!

KLM Real Deal Dagen - Hoe werkt de Duurzame Brandstof Bonus KLM?

De Real Deal Dagen gemist? Check hier dan de andere acties van KLM!

Jullie meest gestelde vragen over de KLM Real Deal Dagen

Wanneer zijn de KLM Real Deal Dagen 2024?

Zijn de KLM Real Deal Dagen hetzelfde als de KLM Werelddeal Weken?

Hoe lang duren de KLM Real Deal Dagen?

  1. Home
  2. real deal dagen klm
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.