Rondreis Indonesië = goedkoop bij WeFlyCheap!

Een rondreis door Indonesië, de grootste eilandenstaat ter wereld, is echt een tip voor op je bucketlist, zo’n reis hoeft helemaal niet duur te zijn. Indonesië is maar liefst 17.503 eilanden rijk! Van deze eilanden zijn er slechts 6.000 bewoond. Genoeg te ontdekken tijdens je rondreis Indonesië! Daarnaast is het klimaat van Indonesië uitermate gunstig: de temperaturen liggen het hele jaar door rond de 30 graden. Hoe lekker is dat? Tijdens het regenseizoen in de maanden november t/m mei kun je rond het eind van de middag worden getrakteerd op een verkoelende regenbui!

Rondreis Bali

Tijdens een rondreis door Bali maak je kennis met de prachtige natuur, de rijke cultuur en de vele BOUNTY stranden die het eiland rijk is. Op Bali breng je een tof bezoek aan de hoofdstad Denpasar en het populaire plaatsje Kuta. Hier vind je veel leuke winkeltjes, restaurantjes en barretjes. Houd je van surfen? Dan zit je in Kuta ook helemaal op je plek! Vervolgens reis je door naar Seminyak en Jimbaran, een plaatsje waar je vele leuke boetiekjes en gezellige beachclubs vindt. Verder is een bezoekje aan het bekende Monkey Forest in Ubud en de dolfijnen in Lovina de moeite waard! Lees hier meer over een rondreis Bali.

Rondreis Java

Naast Bali is een rondreis door Java een echte MUST! In de hoofdstad Jakarta breng je een cultureel bezoekje aan het Nationaal Museum en het Nationaal Monument. Daarnaast kun je er uren wandelen over de bekende Pasar Baru markt, het Fatahhillah plein en langs Merdeka Palace! Vergeet zeker niet een bezoekje te brengen aan de Borobudur, de grootste Boeddhistische tempel van de wereld. Je merkt het, sightseeing to the max tijdens je goedkope rondreis Java!