Header afbeelding

De beste snorkelplekken ter wereld

Top 10 mooiste snorkelbestemmingen!

Op zoek naar de ultieme snorkelervaring? Duik dan in de betoverende wateren van 's werelds top 10 mooiste snorkelbestemmingen! Van kleurrijke koraalriffen tot exotische zeedieren, deze bestemmingen beloven avontuur en verwondering voor elke snorkelliefhebber.

Top 10 snorkelbestemmingen ter wereld

  1. The Great Barrier Reef, Australië
  2. De eilanden van de Malediven
  3. Hawaiiaanse eilanden, USA
  4. Rode Zee, Egypte
  5. Galapagos eilanden, Ecuador
  6. Bora Bora, Frans-Polynesië
  7. Gili eilanden, Indonesië
  8. De eilanden van de Bahama's
  9. De eilanden van Fiji
  10. Kaaimaneilanden, Caribisch gebied

1. The Great Barrier Reef, Australië

De betoverende onderwaterwereld van het Great Barrier Reef in Australië, een paradijs voor snorkelliefhebbers! Zwem met zeeschildpadden, bewonder tropische vissen en laat je verrassen door een van de grootste koraalriffen ter wereld! Jaarlijks zwemmen er meer dan 20.000 bultrugwalvissen naar het Great Barrier Reef. Wie weet spot jij ze! Wees er wel snel bij, want het koraalrif heeft het zwaar door de opwarming van de aarde...

Bekijk onze Australië deals hier!

great barrier reef - top 10 snorkelplekken

The Great Barrier Reef, Australië

2. De eilanden van de Malediven

Duik in het paradijselijke water van de Malediven en laat je betoveren door de prachtige onderwaterwereld. Zwem tussen de zeeschildpadden, bewonder het indrukwekkende koraal en geniet van deze tropische bestemming. Of je nu een ervaren snorkelaar bent of voor het eerst een duik neemt, de Malediven beloven een onvergetelijke reis!

Bekijk onze Malediven deals hier!

malediven - top 10 snorkelplekken

De eilanden van de Malediven

3. Hawaiiaanse eilanden, USA

Hawaii is dé bestemming voor een onvergetelijke snorkelervaring! Zwem zij aan zij met zeeschildpadden en bewonder de prachtige lavaformaties die de kustlijn omringen. Wist je dat je hier zelfs kunt zwemmen met dolfijnen en haaien! Hawaii is echt een van de mooiste snorkelplek ter wereld! Ontdek de verborgen schatten van de oceaan en laat je verrassen door de schoonheid van deze tropische bestemming.

Bekijk onze Hawaii deals hier!

hawaii - top 10 snorkelplekken

Hawaiiaanse eilanden, USA

4. Rode Zee, Egypte

Verken de betoverende onderwaterwereld van de Rode Zee in Egypte voor een onvergetelijke snorkelervaring! Het koraal in de Rode Zee is een van de kleurrijkste ter wereld! Ondanks de opwarming van de aarde zul je hier super mooi koraal zien. Zwem tussen scholen levendige vissen en laat je verrassen door ontmoetingen met papegaaivissen en zeekoeien! De Rode Zee biedt voor ieder wat wils en belooft een onderwateravontuur vol verwondering en opwinding!

Bekijk onze Egypte deals hier!

rode zee - top 10 snorkelplekken

Rode zee, Egypte

5. Galapagos eilanden, Ecuador

Zwem naast nieuwsgierige zeeleeuwen, kleurrijke pinguïns en majestueuze zeeschildpadden terwijl je deze verbazingwekkende bestemming ontdekt. Boven het water zie je spectaculaire landschapppen van vulkanische formaties, bijzondere natuur en adembenemende uitzichten. Elke dag op de Galapagos is een avontuur op zich! Bewonder 's werelds meest fascinerende dieren in het wild.

Bekijk onze Ecuador deals hier!

galapagos - top 10 snorkelplekken

Galapagos eilanden, Ecuador

6. Bora Bora, Frans-Polynesië

Laat je verrassen door de onderwaterwereld van Bora Bora! Met kristalheldere wateren en grote koraalriffen is dit paradijselijke eiland een droom voor snorkelliefhebbers. Zwem tussen tropische vissen, bewonder manta's en word bevriend met haaien. Bora Bora is een idyllisch bestemming met groene heuvels, witte zandstranden en luxe resorts. Of je nu ontspant op het strand, de lokale cultuur ontdekt of avontuurlijke watersporten beoefent, op Bora Bora zal jij een overgetelijke vakantie hebben!

bora bora - top 10 snorkelplekken

Bora Bora, Frans-polynesië

7. Gili eilanden, Indonesië

Deze prachtige eilanden, gelegen voor de kust van Lombok in Indonesië, zijn een paradijs voor snorkelaars. Bewonder het koraal en zwem tussen de kleurrijke visjes! Maar wat snorkelen in Gili pas echt indrukwekkend maakt, zijn de standbeelden onderwater! Door deze standbeelden gaat het koraal weer groeien en het is een trekpleister voor toeristen! Gili heeft adembenemende zonsondergangen en een tropische charme. Of je nu snorkelt, ontspant op het strand of de lokale cultuur verkent, deze beloven een onvergetelijke reiservaring.

Tip: je gaat makkelijk naar Gili via Bali!

Bekijk onze Gili deals hier!

gili - top 10 snorkelplekken

Gili eilanden, Indonesië

8. De eilanden van de Bahama's

Verken de schatten van de Bahama's tijdens een onvergetelijk snorkelavontuur! Deze eilanden, omringd door het kristalheldere water van de Caribische Zee, bieden een spectaculaire onderwaterwereld om te ontdekken. Zwem tussen nieuwsgierige vissen, bewonder het koraal en ervaar de rust. Maar kijk wel uit waar je zwemt, want voor je het weet zwem je tegen een varkentje aan! De Bahama's is dé bestemming voor parelwitte zandstranden, wuivende palmbomen en azuurblauwe wateren. Of je nu geniet van een ontspannende stranddag, lokale lekkernijen proeft of kiest voor een avontuurlijke activiteiten, hier kan het allemaal!

bahamas - top 10 snorkelplekken

De eilanden van de Bahama's

9. De eilanden van Fiji

Duik in de betoverende wateren van Fiji en ontdek een onderwaterparadijs dat al je verwachtingen zal overtreffen! Deze prachtige eilandengroep in de Stille Oceaan staat bekend om zijn koraalriffen, kleurrijke vissen en kristalheldere wateren. Zwem langs verborgen grotten en misschien heb je zelfs een ontmoeting met een vriendelijke zeeschildpad of dolfijn! Op Fiji zal je worden ontvangen met warme gastvrijheid en exotische charme. Fiji is de perfecte bestemming voor een onvergetelijk snorkelavontuur en een ontspannen tropische vakantie.

Bekijk onze Fiji deals hier!

fiji - top 10 snorkelplekken

De eilanden van Fiji

10. Kaaimaneilanden, Caribisch gebied

Deze prachtige eilandengroep in het Caribisch gebied mag niet ontbreken in deze lijst! Tijdens het snorkelen ga je genieten van kleurrijke vissen, fascinerende koraal en zelfs nieuwsgierige pijlstaartroggen! De Kaaimaneilanden hebben idyllische witte zandstranden, tropische planten en een ontspannen eilandcultuur. Of je nu op zoek bent naar avontuur onder water of wilt ontspannen op het land, de Kaaimaneilanden zorgen gegarandeerd voor een onvergetelijke vakantie!

Bekijk onze Caribische deals hier!

kaaimaneilanden - top 10 snorkelplekken

Kaaimaneilanden, Caribisch gebied

  1. Home
  2. blog
  3. beste snorkelplekken ter wereld
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.