Zonvakantie Gran Canaria

Gran Canaria is een heerlijke bestemming voor als je niet al te ver wilt vliegen, maar wel wilt genieten van prachtige stranden en heerlijke temperaturen! In de zomer loopt de temperatuur op tot een graad of 28, en in de winter wordt het hier meestal niet kouder dan 20º Celsius. Kortom: de perfecte zonbestemming! Naast de bounty stranden, heeft Gran Canaria nog meer te bieden. Zo beschikt het eiland over ontzettend leuke badplaatsen, waaronder Playa del Ingles, Maspalomas en de hoofdstad las Palmas. TIP: huur een auto en ontdek de prachtige natuur van dit eiland!

Goedkope vakantie op Gran Canaria

Vaak wordt er van de Canarische Eilanden gedacht dat het dure bestemmingen zijn om heen te gaan, maar dat valt ontzettend mee! Doordat Gran Canaria een autonome regio is van Spanje, heeft het haar eigen belastingregels. Hierdoor zijn sommige producten op Gran Canaria goedkoper dan op het vasteland van Spanje. Bezoek naast de grote badplaatsen ook zeker de kleine idyllische dorpjes die Gran Canaria rijk is. Je zult zien dat de prijzen voor activiteiten en lekker uiteten gaan hier een stuk lager liggen!

Activiteiten op Gran Canaria

Blijf niet de hele dag chillen op je ligbedje aan het zwembad, want er is meer dan genoeg te doen op Gran Canaria! Huur een auto en verken alle uithoeken van het vulkanische eiland! Met name de Dunas de Maspalomas, Rogue Nublo en de wijk Vegueta zijn een bezoekje waard. Heb je zin in wat actie? Er zijn tal van watersportmogelijkheden op Gran Canaria! Wat dacht je van duiken of surfen? Ook kun je natuurlijk een ritje maken op een bananenboot of de waaghals uithalen op een jetski. Ben je meer een waterparktype? Leef je dan uit in een van de vele waterparken die het eiland rijk is. Een ding is zeker, je komt volledig ontspannen terug van jouw zonvakantie op Gran Canaria!