Beste deals voor jouw vakantie Gran Canaria! | weflycheap

Vakantie Gran Canaria

Gran Canaria, de populairste bestemming van de Canarische Eilanden voor een heerlijke vakantie! Door haar ligging ten westen van Marokko, is het hier bijna altijd mooi weer. Het subtropische eiland is een verrassende vakantiebestemming: vulkaanachtig landschap, lange zandstranden en gezellige badplaatsen. Ontdek de prachtige natuur met haar grote variatie in flora en fauna. Rijd over het eiland en verwonder je over de indrukwekkende bergpartijen en diepe valleien! Breng een bezoekje aan het prachtige Playa de Las Canteras, verwonder je over de Rogue Bentayga en leef je uit in Hangar 37!

Goedkope vakantie Gran Canaria

Vaak wordt er van de Canarische Eilanden gedacht dat het dure bestemmingen zijn om heen te gaan, maar dat valt ontzettend mee. Doordat Gran Canaria een autonome regio is van Spanje, heeft het haar eigen belastingregels. Hierdoor zijn sommige producten op Gran Canaria goedkoper dan op het vasteland van Spanje. Bezoek naast de grote badplaatsen ook zeker de kleine idyllische dorpjes die Gran Canaria rijk is. Een goedkope vakantie Gran Canaria is dus zeker mogelijk, je zult zelfs zien dat de prijzen voor activiteiten en lekker uiteten gaan hier een stuk lager liggen!

Zonvakantie Gran Canaria

Gran Canaria is een heerlijke bestemming voor als je niet al te ver wilt vliegen, maar wel wilt genieten van prachtige stranden en heerlijke temperaturen. Een zonvakantie Gran Canaria zit er dus dik in! In de zomer loopt de temperatuur op tot een graad of 28, en in de winter wordt het hier meestal niet kouder dan 20º Celsius. Kortom: de perfecte zonbestemming! Naast de bounty stranden, heeft Gran Canaria nog meer te bieden. Zo beschikt het eiland over ontzettend leuke badplaatsen, waaronder Playa del Ingles, Maspalomas en de hoofdstad las Palmas. 

TIP: huur een auto en ontdek de prachtige natuur van dit eiland!

Activiteiten op Gran Canaria

Blijf niet de hele dag chillen op je ligbedje aan het zwembad, want er is meer dan genoeg te doen op Gran Canaria! Huur een auto en verken alle uithoeken van het vulkanische eiland. Activiteiten op Gran Canaria zijn er volop! Met name de Dunas de Maspalomas, Rogue Nublo en de wijk Vegueta zijn een bezoekje waard. Heb je zin in wat actie? Er zijn tal van watersportmogelijkheden op Gran Canaria. Wat dacht je van duiken of surfen? Ook kun je natuurlijk een ritje maken op een bananenboot of de waaghals uithangen op een jetski. Ben je meer een waterparktype? Leef je dan uit in een van de vele waterparken die het eiland rijk is. Een ding is zeker, je komt volledig opgeladen terug van jouw zonvakantie op Gran Canaria!

Vakantie Gran Canaria boeken

Met al deze informatie denken wij dat je helemaal klaar bent om jouw vakantie Gran Canaria te boeken! De goedkoopste deals heb je gezien, je weet alle toffe activiteiten en je hebt natuurlijk nu nog meer zin gekregen in een zonnige vakantie. Mocht jouw droomreis er toch nog niet tussen staan, dan hebben we nog andere zonnige Spaanse bestemmingen zoals: Mallorca, Madeira, Tenerife of het party eiland Ibiza.

Mis nooit meer een topdeal!