last minute ameland

Last minute Ameland

Filters

Wat is je reisbudget?

Tussen 0 en 2000+ p.p.

TOT

Last minute Ameland? Wij zeggen doen!

Een goedkope last minute vakantie naar Ameland, daar hoef je niet lang over na te denken. Lekker uitwaaien, vliegeren, zandkastelen bouwen, zonnen (als het weer meezit) en lekker fietsen door de duinen. Met de steeds oplopende temperaturen in Nederland blijven steeds meer mensen tijdens de vakantie in eigen land. En onderdanks dat de naam Weflycheap iets anders voorspelt, spelen wij daar uiteraard graag op in. Wij speuren elke dag naar de allerbeste vakantiedeals, zo ook goedkope last minutes naar Ameland. Check it out!

Tip: boek een last minute vakantie Ameland

Onze gouden tip is om niet al te vroeg je vakantie te boeken. Veel aanbieders stunten met vroegboek kortingen, maar uit onderzoek van ons is gebleken dat het vaak voordeliger is om te wachten op een goede last minute vakantie. Dat geldt ook voor vakanties in Nederland en dus ook Ameland. Je moet wat flexibeler zijn, maar dan weet je zeker dat je niet te veel betaalt voor je last minute naar Ameland. 

Duinen vakantie Ameland

Wat kun je doen tijdens je vakantie op Ameland?

Het werd al even genoemd.. een last minute op de waddeneilanden zit vol belevenis! Of dit nu Ameland, Texel, Schiermonnikoog, Terschelling of Vlieland is. Stel je boekt een last minute vakantie Ameland, dan hoef je niet enorm voorbereid op reis te gaan. Bij de plaatselijke VVV kun je de nodige informatie inwinnen voor leuke activiteiten. Onze tips voor tal van leuke activiteiten op Ameland vind je hieronder!

 1. Voor de liefhebbers; ga paardrijen op het strand.
 2. Fiets door de duinen en doe bijvoorbeeld mee aan de AmelandTour (met gids).
 3. Ga kiten of voor de mindere waaghalsen vliegeren.
 4. Breng een bezoekje aan de vuurtoren op Ameland.
 5. Doe mee aan een wadexcursie.
 6. Ga mee op een bottocht om Robben te spotten.
 7. Ga vliegen en/of parachutespringen en bekijk Ameland vanuit de lucht.

Rob op het strand op Ameland

Aanbieders van goedkope last minute vakanties Ameland

Wij werken samen met tal van aanbieders met super goedkope last minutes naar Ameland. Deze aanbieders tippen ons de beste deals en met onze eigen slimmigheidjes en technieken weten onze dealhunters de allerbeste last minute Ameland deals voor jou te spotten. Hieronder een aantal aanbieders van vakanties naar Ameland:

De mooiste accommodaties op Ameland

Tijdens je last minute Ameland wil je natuurlijk verblijven in een heerlijke accommodatie. Wij hebben de beste hotels voor je op een rij gezet. Zo kun jij in stijl (doch betaalbaar) genieten van jou vakantie op Ameland. Onze top 5: 

 1. LoftNes 
 2. Zee van Tijd Ameland
 3. Van Heeckeren Hotel Ameland
 4. WestCord Hotel Noordsee
 5. Nobel Hotel Ameland

Bekijk ook onze last minute deals voor andere Waddeneilanden

Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!