Header afbeelding

Top 10: de mooiste infinity pools ter wereld!

Deze mogen niet ontbreken op je bucketlist

Heb je ooit gedroomd van zwemmen met een prachtig eindeloos uitzicht? Dat is precies wat een infinity pool te bieden heeft! Deze zwevende zwembaden beloven niet alleen verkoeling, maar ook een adembenemende ervaring. Maak je klaar voor grenzeloos zwemgenot!

Mooiste infinity pools - top 10!

 1. Hanging Gardens Ubud
 2. Marina Bay Sands Hotel
 3. Grace Hotel Santorini
 4. Villa Honegg
 5. Caesar Augustus Hotel
 6. One & Only Reethi Rah
 7. Zemi Beach House Resort & Spa
 8. Grand Hotel Central
 9. W Retreat Koh Samui
 10. One & Only Palmilla

1. Hanging Gardens Ubud

De Hanging Gardens in Bali is een 'once in a lifetime' ervaring! Dit hotel beschikt over 's werelds meest opmerkelijke zwembad. Het is zonder twijfel één van de meest gefotografeerde zwembaden en is benoemd tot één van de meest mooie zwembaden ter wereld. Het opvallende zwembad hangt als het ware boven het regenwoud en hierdoor hebben de zwemmers het gevoel alsof ze zweven boven de boomtoppen.

👉 Boek Hanging Gardens Ubud hier!

2. Marina Bay Sands Hotel

Marina Bay Sands Hotel heeft 's werelds meest grote zwembad! Dit zwembad is 150 meter lang en strekt zich uit over Sands Skypark Singapore. Het zwembad is alleen toegankelijk voor de hotelgasten. De 'infinity pool' biedt een adembenemend city-skyline uitzicht. Dit zwembad móet gewoon op jouw bucketlist! Stel jezelf eens drijvend voor in 's werelds grootste zwembad op het dak en kijk neer op de glinsterende city-skyline.. Nippend aan je champagne kun je de mooiste zonsondergang ooit zien. En dat ook nog eens vanuit het zwembad!

👉 Boek Marina Bay Sands Hotel hier!

3. Grace Hotel Santorini

Het Grace Hotel in Santorini heeft een prachtig infinity pool en is daarmee de grootste in Santorini. Het zwembad biedt zwemmers een waanzinnig uitzicht over de Caldera. Met dit zwembad wil het hotel de gasten een unieke ervaring meegeven. Geniet elk moment van de dag van een cocktail of een stijlvolle maaltijd in de poolbar.

👉 Boek Grace Hotel Santorini hier!

4. Villa Honegg

De spa in het Villa Honegg in Zwitserland is één van de meest heerlijke wellnesscentra in Zwitserland. Ondergedompeld in het, 34 graden verwarmde, buitenzwembad is een fenomenale ervaring! Ieder moment van het jaar kun je gebruik maken van dit zwembad. Vanuit het zwembad heb je een prachtig uitzicht op de bergen en het meer!

👉 Boek Villa Honegg hier!

5. Caesar Augustus Hotel

In het Caesar Augustus Hotel in Italië komt het zwembad samen met de omgeving. Vanuit dit zwembad heb je een adembenemend uitzicht over de baai. Dat is nog niet alles, want dit hotel heeft ook nog eens een écht 'infinity terras'! Dus ben je even klaar met het zwembad en heb je zin om een hapje te eten? Dan heb je ook een prachtig uitzicht vanaf het terras.

👉 Boek Caesar Augustus hier!

 

weflycheap accommodatie foto
weflycheap accommodatie foto
weflycheap accommodatie foto
weflycheap accommodatie foto
weflycheap accommodatie foto

6. One & Only Reethi Rah

Het zwembad, in het One & Only Reethi Rah Hotel op de Malediven, is alleen toegankelijk voor volwassenen. Het zwembad strekt zich tot 30 meter uit in de lagune en beschikt over een interne bubbelbad en een stenen bed aan het eind van het zwembad. Vanuit dit zwembad heb je een waanzinnig uitzicht!

👉 Boek One & Only Reethi Rah hier!

7. Zemi Beach House Resort & Spa

Het Zemi Beach House Resort & Spa in Anguilla heeft meerdere zwembaden, waaronder een spectaculair 'infinity pool'. Het hotel heeft een prachtige setting met uitzicht op de witte zandstranden. Dit hotel móet je gewoon een keer bezocht hebben en dan vooral het geweldige zwembad natuurlijk! :)

👉 Boek Zemi Beach House Resort & Spa hier!

8. Grand Hotel Central

Het Grand Hotel Central in Barcelona heeft een zwembad met waanzinnig uitzicht over de stad. Vanuit het zwembad kun je het gehele stadsleven bekijken en genieten van alles wat Barcelona te bieden heeft. Er zijn maar weinig mensen die Barcelona op zo'n bijzondere manier ontdekt hebben!

👉 Boek Grand Hotel Central hier!

9. W Retreat Koh Samui

Het W Retreat Koh Samui is een luxe hotel in Thailand met een prachtig zwembad, met een fenomenaal uitzicht. Vanuit jouw villa stap je zo het zwembad in. Heerlijk!

👉 Boek W Retreat Koh Samui hier!

10. One & Only Palmilla

Het One & Only Palmilla, Los Cabos in Mexico biedt een prachtig zwembad voor haar gasten. Los Cabos kent maar weinig stranden waar je ook daadwerkelijk kunt zwemmen. Hier moet je dus dubbelop genieten van het feit dat je hier wél kunt zwemmen! Geniet van de natuurlijke schoonheid van Mexico en waar kun je dat beter doen dan vanuit het zwembad?

👉 Boek One & Only Palmilla hier!

 

weflycheap accommodatie foto
weflycheap accommodatie foto
weflycheap accommodatie foto
weflycheap accommodatie foto
weflycheap accommodatie foto
 1. Home
 2. blog
 3. infinity pools
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.