Header afbeelding

#Bucketlist: reizen in de tequila trein

Onbeperkt tequila drinken in Mexico

Ben jij gek op tequila? Boek dan een reis naar Mexico, want daar wacht de all-you-can-drink tequila trein op je! Onbeperkt genieten van tequila en het prachtige Mexico ontdekken... Dat wil jij toch ook?! Dat wordt een onvergetelijk ritje voor alle tequila liefhebbers onder ons (en voor iedereen die niet zo goed tegen tequila kan). Lees snel verder!

All-you-drink tequila

De Jose Cuervo Express rijdt de zogenoemde tequila track en brengt je van Guadalajara naar het plaatsje Tequila. Tequila is dé plek waar het gelijknamige drankje ooit ontdekt is. Tijdens deze treinreis kun je onbeperkt genieten van lokale lekkernijen, cocktails en tequila, tequila en nog eens tequila! In het plaatsje Tequila krijg je een rondleiding door de originele distilleerderij en krijg je alle tijd om ook zelf dit bijzondere dorpje te verkennen.

CHEAP!

Als je een vakantie naar Mexico gepland hebt, mag deze bijzondere activieit dus niet aan je vakantie ontbreken! Je kunt kiezen uit verschillende 'treinkaartjes'. Het Premium arrangementen boek je al vanaf €150 per persoon en is inclusief onbeperkt tequila, rondleidingen, Mexicaanse show en nog véél meer. Waar wacht je nog op? Trommel je vrienden op en op naar Mexcico!
 

 

Bestemmingen

  1. Home
  2. blog
  3. onbeperkt tequila drinken mexico
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.